Wat als je een glutenvrije gast verwacht?

Glutenvrije gerechten in jouw onderneming serveren moeilijk? Niet met onze hulp! Hieronder vind je factsheets met uitleg over glutenvrij eten, het lezen van etiketten en het voorkomen van kruisbesmetting tijdens de bereiding. Daarnaast geven we ook trainingen op locatie zodat jouw personeel weet wat ze moeten doen als er een glutenvrije gast komt.

Gratis Horecatraining Glutenvrij

Als NCV komen wij graag bij jou op locatie om met je mee te kijken naar de mogelijkheden in jouw onderneming en helpen we je met de punten waar je tegenaan loopt in de dagelijkse praktijk. 

Daarom biedt de NCV gratis trainingen aan voor horecaondernemers op locatie om ook jouw medewerkers meer informatie over coeliakie en glutenvrij koken te geven. We komen dan langs in jouw onderneming en leggen jouw team uit wat coeliakie is, hoe je hiermee om kan gaan in de dagelijkse praktijk en welke handige tips & trics er zijn om gemakkelijk veilig glutenvrije gerechten te serveren aan jouw gast. Natuurlijk is er ook ruim tijd om vragen te stellen en oplossingen te zoeken voor eventuele hindernissen specifiek voor jouw onderneming.

Vraag de gratis Horecatraining Glutenvrij aan

Wil je graag meer informatie of praktische tips?

Neem dan vooral contact op met Marissa Siemons, accountmanager horeca van de NCV, via horeca@glutenvrij.nl. Telefonisch contact kan ook op maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur via 035-6954002 (keuze 3).