Word ook lid van de NCV!

Heb jij of je kind coeliakie, glutensensitiviteit of dermatitis herpetiformis? Dan heb je vast veel vragen en zorgen. Wij zijn er voor je! Als lid van de NCV heb je veel voordelen. Je kan met je vragen bij ons terecht en je kan meedoen aan acties en aanbiedingen van onze leveranciers. Zo verdien je je lidmaatschap eenvoudig terug.

Speciaal voor jou: het NCV-lidmaatschap

Als lid van de NCV kan je altijd bij ons terecht. Voor een luisterend oor, betrouwbare informatie uit ons kenniscentrum en persoonlijk advies van onze gespecialiseerde diëtist.

Ontvang 4x per jaar het Glutenvrij Magazine

Als lid ontvang je bovendien 4 keer per jaar het Glutenvrij Magazine en kan je alle verdiepende informatie vinden in het uitgebreide kenniscentrum. Daarnaast organiseren we regelmatig (online) bijeenkomsten waar je ervaringen, vragen en tips kan uitwisselen met anderen.

Welkomstpakket

Als lid ontvang je een pakket met minimaal 10 glutenvrije producten (bij minimaal 2 kalenderjaren lidmaatschap). Zo kun je op een leuke manier kennismaken met verschillende glutenvrije producten.

LET OP: Er worden in juli en augustus geen welkomstpakketten verstuurd in verband met de vakantieperiode.

Voorwaarden welkomstpakket

Op een rijtje wat je van ons krijgt

  • Vier keer per jaar het Glutenvrij Magazine.
  • Onbeperkt downloaden van artikelen, recepten, factsheets, foldermateriaal en onderzoeken op www.glutenvrij.nl. De website waar je alle informatie vindt voor een goed glutenvrij leven.
  • Acties en aanbiedingen van verschillende leveranciers te vinden op www.ncv.nl/ledenkorting.
  • Gratis of tegen een kleine vergoeding deelname aan activiteiten zoals markten en bakworkshops: www.ncv.nl/activiteitenkalender
  • Telefonisch algemene vragen over het glutenvrij dieet kunnen stellen aan onze diëtist.
  • Gezinsleden met coeliakie mogen gratis lid worden.

Wij komen op voor jullie belangen

Het is heel belangrijk om de belangen van onze leden kenbaar te blijven maken op de juiste plekken. Zo reizen we geregeld af naar Den Haag en schuiven aan tafel bij het ministerie van VWS. Bijvoorbeeld om te zorgen dat verwarrende etiketten wettelijk worden aangepast en om aandacht te vragen voor de glutenvrije kassabon. Waarom moeten mensen die om medische redenen glutenvrij eten zoveel meer betalen? Ook staan we rechtstreeks in contact met leveranciers en producenten van glutenvrije producten. Samen met hen zorgen we ervoor dat deze producten ook echt glutenvrij zijn. Ook strijden we voor meer veilig glutenvrije horeca. Zodat iedereen die glutenvrij moet eten ook gewoon uit eten kan.

Lees op deze pagina wat we allemaal voor je doen.

Wat kost het lidmaatschap?

Het lidmaatschap kost € 36,30 per kalenderjaar. En je kunt een prachtig gratis welkomstpakket aanvragen, mits je twee kalenderjaren lid blijft.

Meer over de contributie

Overige gezinsleden gratis lid!

Als je meerdere gezinsleden met coeliakie hebt die op hetzelfde adres wonen, kun je hen aanmelden als gratis gezinslid. Elk gezinslid ontvangt zijn eigen ledenpas.

Gezinsleden aanmelden

Woon je in het buitenland?

Dan kan je ook lid worden van de NCV. Kijk hier voor de voorwaarden.

Voorwaarden lid worden