Word ook lid van de NCV!

Als bloeiende en dynamische patiëntenvereniging van Nederland zetten wij ons elke dag in voor het welzijn van iedereen die om medische reden glutenvrij moet eten. Als lid draag je niet alleen bij aan onze doelstellingen, maar profiteer je bovendien van heel veel voordeel.

De voordelen van het lidmaatschap

Welkomstpakket

Als lid ontvang je een pakket met minimaal 10 glutenvrije producten (bij minimaal 2 jaar lidmaatschap).

Voorwaarden welkomstpakket

Gratis dieetadvies

Heb je vragen over je glutenvrije dieet? Bel of mail onze diëtist en je krijgt altijd een persoonlijk en deskundig antwoord.

Ervaringen delen

Via de NCV kom je makkelijk in contact met mensen die, net als jij, gebonden zijn aan een glutenvrij dieet en graag hun ervaringen met jou delen.

Glutenvrij Magazine

Als lid ontvang je 4x per jaar het Glutenvrij Magazine. Een blad voor en over onze leden vol (wetenschappelijk) nieuws, praktische informatie en leuke interviews.

Acties en aanbiedingen

Glutenvrije producten zijn niet goedkoop. Met je ledenpas krijg je korting op tal van producten. Voor je het weet, heb je je lidmaatschapsgeld terugverdiend!

Acties en aanbiedingen

Glutenvrije activiteiten

Deelnemen aan een bakworkshop, mee op kinderkamp of met het hele gezin naar de glutenvrije markt. Als lid kan het allemaal. Gratis of voor een klein bedrag.

Toegang tot het kenniscentrum

In het kenniscentrum voor leden vind je waardevolle wetenschappelijke artikelen, praktische informatie, gratis digitale dieetpasjes en dieetvertalingen.

Collectieve zorgverzekering

Als lid van de vereniging kun je gebruikmaken van het collectieve zorgcontract met de zorgverzekeraars VGZ en Zilveren Kruis.

Wat kost het lidmaatschap?

Het lidmaatschap kost € 30,- per jaar. En je kunt een prachtig gratis welkomstpakket aanvragen, mits je twee jaar lid blijft.

Meer over de contributie

Overige gezinsleden gratis lid!

Als je meerdere gezinsleden met coeliakie hebt die op hetzelfde adres wonen, kun je hen aanmelden als gratis gezinslid. Elk gezinslid ontvangt zijn eigen ledenpas.

Gezinsleden aanmelden

Woon je in het buitenland?

Dan kan je ook lid worden van de NCV. Kijk hier voor de voorwaarden.

Voorwaarden lid worden