Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter de NCV

Lijkt het je leuk nieuwe mensen te ontmoeten én een bijdrage te leveren aan onze regionale en landelijke activiteiten? Als snelst groeiende patiëntenvereniging van Nederland zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Ontdek wat je als vrijwilliger kan doen

Kinderactiviteiten

Voor kinderen organiseren we glutenvrije kampen, Sinterklaasfeesten en tal van andere leuke activiteiten. Help je mee deze tot een groot succes te maken?

Lees verder

Glutenvrije markten

Verspreid over het land zijn er jaarlijks meerdere glutenvrije markten en andere evenementen. Help je mee deze goed te laten verlopen?

Samen bakken

Na een basistraining leer je als bakinstructrice aan mensen die een glutenvrij dieet volgen hoe je lekker en gezond glutenvrij kunt bakken. Iets voor jou?

Leden leren bakken

Nieuwe leden verwelkomen

Als vereniging vinden we het belangrijk elk nieuw lid welkom te heten en te vragen waar hij of zij hulp bij kan gebruiken. Wil jij ons daarbij helpen?

Dankbaar werk waar je veel voor terug krijgt

Een heel goed gevoel

Waarom zou je vrijwilligerswerk doen? Veel van onze vrijwilligers vinden het belangrijk om iets voor een ander te doen. En dat geeft een heel goed gevoel!

Vrijwilligersdag

Zonder vrijwilligers geen NCV. Op de vrijwilligersdag word je als vrijwilliger even goed in de watten gelegd én kun je gezellig bijpraten met alle andere vrijwilligers.

Cursussen

Als vrijwilliger kun je gratis cursussen volgen die niet misstaan op je cv. Zoals de cursus projectmanagement of social media

Bekijk alle gratis cursussen

Help ook mee

Dankzij onze 200 vrijwilligers kunnen we heel veel betekenen voor mensen die gebonden zijn aan een glutenvrij dieet.