Sluit je aan bij de Horeca Alliantie Glutenvrij
Kunnen gasten lekker en glutenvrij bij jou eten? Dan is het een goed idee om je aan te sluiten bij onze Horeca Alliantie Glutenvrij.

Kunnen gasten lekker en glutenvrij bij jou eten? Dan is het een goed idee om je aan te sluiten bij onze Horeca Alliantie Glutenvrij.
Bij de Horeca Alliantie Glutenvrij van de NCV zijn restaurants aangesloten waar gasten met coeliakie zorgeloos glutenvrij kunnen eten. Mensen met coeliakie volgen een strikt glutenvrij dieet. Wanneer iemand met coeliakie wel gluten binnenkrijgt, al is het maar een klein beetje, raakt de dunne darm onmiddellijk beschadigd. Zorgeloos glutenvrij bereiden voor deze gasten is, met een paar kleine aanpassingen, goed te realiseren.
Wij helpen jou hier graag bij!
Elk jaar sluiten bijna 2.000 nieuwe leden zich aan bij onze vereniging op zoek naar informatie en plekken waar zij veilig glutenvrij terecht kunnen.
Op dit moment zijn er 500.000 mensen in Nederland die om medische redenen glutenvrij moeten eten. Dit aantal zal alleen maar groeien door meer bekendheid en betere diagnose.
Onderzoekers verwachten jaarlijks ±10% groei van besteding aan glutenvrije producten. Hierdoor zal er ook meer vraag zijn naar glutenvrije maaltijden in de horeca.
Ben je enthousiast geworden? Je kunt jouw restaurant eenvoudig aanmelden voor een kennismaking via het aanmeldingsformulier.
Aanmelden Horeca Alliantie Glutenvrij
De NCV vindt het belangrijk dat mensen met coeliakie ook veilig en goed glutenvrij uit eten kunnen gaan. Daarom biedt de NCV gratis trainingen aan voor horecaondernemers op locatie om ook jouw medewerkers meer informatie over coeliakie en glutenvrij koken te geven. We komen dan langs in jouw onderneming en leggen jouw team uit wat coeliakie is, hoe je hiermee om kan gaan in de dagelijkse praktijk en welke handige tips & trics er zijn om gemakkelijk veilig glutenvrije gerechten te serveren aan jouw gast.
Vraag de gratis Horecatraining Glutenvrij aan
Neem dan vooral contact op met Marissa Siemons, accountmanager horeca van de NCV, via horeca@glutenvrij.nl. Telefonisch contact kan ook op maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur via 035-6954002 (keuze 3).