Gratis training over glutenvrij in de horeca
De NCV vindt het belangrijk dat mensen met coeliakie ook veilig en goed glutenvrij uit eten kunnen gaan. Daarom biedt de NCV gratis trainingen aan voor horecaondernemers op locatie om ook jouw medewerkers meer informatie over coeliakie en glutenvrij koken te geven. We komen dan langs in jouw onderneming en leggen jouw team uit wat coeliakie is, hoe je hiermee om kan gaan in de dagelijkse praktijk en welke handige tips & trics er zijn om gemakkelijk veilig glutenvrije gerechten te serveren aan jouw gast.
Onderwerpen van de horecatraining glutenvrij
- Nederlandse Coeliakie Vereniging
- Allergenen & wetgeving
- Coeliakie
- Het glutenvrije dieet
- Risicoproducten
- Kruisbesmetting
- Horeca Alliantie Glutenvrij
Duur
De horecatraining glutenvrij duurt maximaal 1,5 uur. Natuurlijk is er ook ruim tijd om vragen te stellen en oplossingen te zoeken voor eventuele hindernissen specifiek voor jouw onderneming.
Resultaat
Na afloop van de horecatraining glutenvrij is jouw team op de hoogte van wat coeliakie is en hoe je in de dagelijkse praktijk gasten met coeliakie veilig kunt ontvangen. Daarnaast is er meegekeken in jouw bedrijf en jouw keuken en zijn eventuele aandachtspunten benoemd. Samen kijken wij naar oplossingen voor deze aandachtspunten en brengen we jou in contact met onze glutenvrije producenten indien gewenst.