Training horeca

De Nederlandse Coeliakie Vereniging geeft training in het serveren van glutenvrije maaltijden. Wij komen langs in jouw onderneming en trainen jouw team. Daarnaast kijken we mee in de organisatie en geven praktische tips en tricks om gemakkelijk en veilig glutenvrije gerechten te serveren.

Onderwerpen van de training

  • Nederlandse Coeliakie Vereniging
  • Coeliakie
  • Gluten
  • Keurmerk en logo’s
  • Etiketten lezen
  • Kruisbesmetting
  • Horeca Alliantie Glutenvrij

Duur

De training duurt 1,5 uur. Na het bespreken van bovenstaande onderwerpen, is er nog ruim tijd voor het beantwoorden van vragen en het meekijken in de onderneming naar mogelijke obstakels.

Kosten

De training kost €175,-. Voor de eerste 50 horecaondernemingen die zich aansluiten bij de Horeca Alliantie Glutenvrij is deze training kosteloos.

Resultaat

Na afloop van de training is jouw team op de hoogte wat coeliakie is en hoe je in de dagelijkse praktijk gasten met coeliakie veilig kunt ontvangen. Daarnaast is er meegekeken in jouw bedrijf en jouw keuken en zijn eventuele aandachtspunten benoemd. Samen kijken wij naar oplossingen voor deze aandachtspunten en brengen we jou in contact met onze glutenvrije producenten.