Adverteren in het Glutenvrij Magazine

Al onze bijna 19.000 leden ontvangen het Glutenvrij Magazine en bezoeken meerdere keren per jaar onze website. Dé kans om de productbekenheid te vergroten.

De Nederlandse Coeliakie Vereniging is, met bijna 19.000 leden, een van de snelst groeiende patiëntenverenigingen van Nederland. Maandelijks melden zich ongeveer 130 nieuwe leden aan om lid te worden. We zijn er voor iedereen die om medische reden glutenvrij moet eten. Daarnaast zijn we er ook voor familie en vrienden die glutenvrij eten willen klaarmaken. Als producent of leverancier van glutenvrije producten bieden wij je verschillende advertentiemogelijkheden om jouw producten onder de aandacht te brengen.

Zo bereik je jouw glutenvrije doelgroep

Ons ledenblad Glutenvrij Magazine verschijnt vier keer per jaar en wordt in een oplage van 19.000 exemplaren verzonden aan al onze leden, donateurs, diëtisten in het NCV-Diëtistennetwerk, zorgprofessionals, leden van de Wetenschappelijke Adviesraad en naar horecagelegenheden die aangesloten zijn bij de NCV Horeca Alliantie Glutenvrij. Je bereikt hiermee een grote doelgroep van mensen die een glutenvrij dieet volgen. Onze website wordt jaarlijks meer dan 1,5 miljoen keer bezocht. 

Adverteren

Adverteren via de NCV kan op verschillende manieren:

Als je vier keer per jaar in Glutenvrij Magazine adverteert, passen wij een korting van 10% toe. Tevens bieden wij je dan de mogelijkheid van een gratis banner voor een week op onze website.

Heb je interesse in (online) adverteren?

Neem dan contact op met: accountmanagement@glutenvrij.nl Of download onze Mediakaart 2021 voor de tarieven, specificaties en aanleverdata. Neem hier een kijkje in een nummer van Glutenvrij Magazine.