Adverteren in het Glutenvrij Magazine

Al onze 20.000 leden ontvangen het Glutenvrij Magazine en bezoeken meerdere keren per jaar onze website. Dé kans om de productbekenheid te vergroten.

De Nederlandse Coeliakie Vereniging is, met 20.000 leden, een van de snelst groeiende patiëntenverenigingen van Nederland. Maandelijks melden zich ongeveer 140 nieuwe leden aan om lid te worden. We zijn er voor iedereen die om medische reden glutenvrij moet eten. Daarnaast zijn we er ook voor familie en vrienden die glutenvrij eten willen klaarmaken. Als producent of leverancier van glutenvrije producten bieden wij je verschillende advertentiemogelijkheden om jouw producten onder de aandacht te brengen.

Zo bereik je jouw glutenvrije doelgroep

Ons ledenblad Glutenvrij Magazine verschijnt vier keer per jaar en wordt in een oplage van 20.000 exemplaren verzonden aan al onze leden, donateurs, diëtisten in het NCV-Diëtistennetwerk, zorgprofessionals, leden van de Wetenschappelijke Adviesraad en naar horecagelegenheden die aangesloten zijn bij de NCV Horeca Alliantie Glutenvrij. Je bereikt hiermee een grote doelgroep van mensen die een glutenvrij dieet volgen. Het afgelopen jaar zijn in totaal meer dan 1 miljoen websitepagina's bezocht. 

Adverteren

Adverteren via de NCV kan op verschillende manieren:

Als je vier keer per jaar in Glutenvrij Magazine adverteert, passen wij een korting toe.

Korting met Crossed Grain keurmerk

Licentiehouders van het Crossed Grain glutenvrij keurmerk ontvangen extra korting op de tarieven voor adverteren in Glutenvrij Magazine en onze website glutenvrij.nl. Ook ontvangen zij korting op de tarieven voor deelname aan het welkomstpakket voor nieuwe leden.

Heb je interesse in (online) adverteren?

Neem dan contact op met: accountmanagement@glutenvrij.nl. Of download onze Mediakaart 2024 (zie hier voor de Engelse versie) voor de tarieven, specificaties en aanleverdata.