Jouw product in het welkomstpakket?

Wil je een product of folder mee laten meesturen in het NCV-welkomstpakket voor nieuwe leden? Dat kan! Ook is het mogelijk NCV-evenementen en -activiteiten te sponsoren.

De NCV heeft 19.000 leden en maandelijks verwelkomen wij gemiddeld 130 nieuwe leden. Deze nieuwe leden ontvangen van ons op verzoek een welkomstpakket met glutenvrije producten. Dikwijls hebben zij onlangs de diagnose coeliakie gehad en moeten zich nog helemaal oriënteren in deze nieuwe ‘glutenvrije wereld’. Wil je jouw doelgroep laten kennismaken met jouw glutenvrij gecertificeerde producten? Laat deze of een productfolder dan opnemen in het welkomstpakket.

Welkomstpakket voor nieuwe leden

Iedere maand, met uitzondering van juli en december, laten wij een extra welkomstpakket samenstellen dat wij via Facebook verloten onder onze leden, in een post voorzien van foto en tag naar de deelnemende merken. Deze berichten worden heel veel gedeeld en geliket en hebben daardoor een groot bereik.

Zo helpt de NCV mee aan het bekendmaken van je glutenvrij gecertificeerde producten onder onze leden en volgers op sociale media. Via de NCV bereik je de glutenvrije consument.

Heb je interesse in deelname aan het welkomstpakket? Bekijk de mogelijkheden in onze mediakaart 2021.