Jouw product op de glutenvrije markten?

Laat mensen die gebonden zijn aan een glutenvrij dieet met jouw product(en) kennis maken op onze drukbezochte glutenvrije markten.

De NCV organiseert vier keer per jaar grote glutenvrije markten. Op deze markten, die een dagdeel duren, komen duizenden bezoekers af.  De markten zijn bedoeld om mensen met een glutenvrij dieet kennis te laten maken met nieuwe producten, om te profiteren van speciale voordelen, om te laten proeven, maar ook om andere mensen te ontmoeten, de diëtist te spreken of om een lezing bij te wonen. De grootste markt vindt plaats tijdens de Nederlandse Coeliakie Dag in Vianen.

Glutenvrije najaarsmarkten 2020 geannuleerd

In verband met de coronamaatregelen en de onzekerheid rondom het coronavirus heeft de NCV besloten onderstaande glutenvrije markten die gepland stonden voor het najaar te annuleren.

  • Veldhoven: zaterdag 7 maart 2020 (ca. 1400 bezoekers)
  • Nederlandse Coeliakie Dag: zaterdag 26 september 2020 (ca. 3200 bezoekers)
  • Hoofddorp: zaterdag 31 oktober 2020 (ca. 1700 bezoekers)
  • Assen: zaterdag 28 november 2020 (ca. 1200 bezoekers)

Momenteel kijken we naar mogelijkheden om in 2021 onze goed bezochte markten weer te organiseren, coronaproof uiteraard!

Ook op de glutenvrije markt staan?

Ben je geïnteresseerd in deelname aan een glutenvrije markt? Op onze mediakaart 2021 staan de tarieven vermeld. Of neem contact op met ons via accountmanagement@glutenvrij.nl