Wij werken graag met jou samen

Met elkaar kunnen we het leven makkelijker maken van alle mensen die glutenvrij moeten eten. Bijvoorbeeld door glutenvrije producten te voorzien van het glutenvrij keurmerk, als restaurant aan te sluiten bij de Horeca Alliantie Glutenvrij of als diëtist lid te worden van ons uitgebreide diëtistennetwerk.

Producent of leverancier?

NCV biedt verschillende mogelijkheden om glutenvrij gecertificeerde producten onder de aandacht te brengen.

Bekijk de mogelijkheden

Ben je horeca ondernemer?

Kunnen gasten bij jou lekker en veilig glutenvrij eten? Sluit je dan aan bij de Horeca Alliantie Glutenvrij.

Sluit je ook aan

Ben je diëtist?

Om het glutenvrij dieet onder de knie te krijgen is de begeleiding van een in coeliakie gespecialiseerde diëtist van groot belang.

Meer over de begeleiding van de diëtist

Je als diëtist verder specialiseren in coeliakie?

Als lid van ons diëtistennetwerk kun je je verder specialiseren in coeliakie en bevelen we je aan bij onze leden.

Bekijk alle voordelen van het diëtistennetwerk

Ben je (huis)arts?

Coeliakie hoort tot de meest onderdiagnostiseerde ziekten. Lees hier wat je als (huis)arts kan doen om deze auto-immuunziekte vroegtijdig vast te stellen.

Meer informatie

Werk je in de kinderopvang of in het onderwijs?

Een kindje dat een glutenvrij dieet moet volgen, vraagt om extra aandacht. Met deze tips helpen we je op weg.

Bekijk de tips