Acties en aanbiedingen met je ledenpas

Ken je ‘m, de NCV-ledenpas? Alle leden ontvangen elk jaar bij het eerste van Glutenvrij Magazine de nieuwe ledenpas. De pas is geldig tot 1 maart 2023. De nieuwe ledenpas ligt begin maart bij alle leden op de mat. Nieuwe leden krijgen de pas bij het informatiepakket. Bewaar je ledenpas goed, je kunt je lidmaatschap ermee terugverdienen!

Annemieke Glutenvrij

NCV-leden krijgen 5% korting op een workshop glutenvrij bakken o.a. Brood, Desembrood of Patisserie. Vermeld de kortingscode van je ledenpas bij aanmelding.

Annemieke Glutenvrij

Bakker Leo

NCV-leden ontvangen 5% korting op het gehele assortiment! Gebruik de kortingscode op je ledenpas.

Bakker Leo

Bakvormen

Als lid ontvang je 15% korting door bij het afrekenen de kortingscode die op je ledenpas staat in te vullen.

Bakvormen

Bloem Eten & Drinken

Op vertoon van de ledenpas ontvangen NCV-leden in dit restaurant 10% korting op het diner exclusief drankjes. Deze aanbieding geldt voor 1 à 2 personen.

Bloem Eten & Drinken

Boekoeloekoe

Boekoeloekoe biedt 10% korting op de eerste online bestelling van Boekoeloekoe glutenvrije en vegetarische burgermix. Vul bij het afrekenen de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Boekoeloekoe

Damhert Nutrition

NCV-leden ontvangen bij online bestellingen 25% korting op het gehele glutenvrije assortiment. Vul bij 'Code' de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Damhert Nutrition

Online cursus 'Goed van start met coeliakie

Als NCV-lid kan je gratis deelnemen aan de eerste module van de online cursus Goed op weg met coeliakie van Laura Kool, de coeliakie-diëtist.

Aanmelden

Eenmaal Slank Altijd Slank - kookboek

NCV-leden krijgen 10% korting op 'Eenmaal slank altijd slank' van Marianne Mascini, diëtist van het NCV-diëtistennetwerk.

Eenmaal Slank Altijd Slank - kookboek

Foodless Kookboek - Carlijn Bröring

Als NCV-lid krijg je 10% korting op het kookboek van Carlijn Bröring. Gebruik hiervoor de kortingscode op je ledenpas.

Foodless Kookboek - Carlijn Bröring

Gebaksjuwelier

Leden ontvangen 5% korting bij een online bestelling in de webshop. Vul de kortingscode die op je ledenpas staat in bij het afrekenen.

Gebaksjuwelier

Gefro

Gefro biedt NCV-leden eenmalig 15% korting op producten (m.u.v. de sets) en een gratis Victorinox mes. Én gratis levering bij een bestelwaarde vanaf €20. Gebruik hiervoor de eerst zeven cijfers van de kortingscode die op je ledenpas staat.

Gefro

Glutenvrije Visboer

Jouw NCV-ledenpas geeft 5% korting op het hele online assortiment. Bestel je gewenste producten, ga naar Winkelwagen en Kassa, voer de kortingscode die op je ledenpas staat in en ga naar Bestellen & Afrekenen.

Glutenvrije Visboer

Glutenvrij-Gemak

Deze bakkerij biedt 5% korting op de totale bestelling via www.Glutenvrij-Gemak.nl. Vul bij het afrekenen de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Glutenvrij-Gemak

Hoeve Ravenstein

Tijdens de Paasmarkt, Kerstmarkt en de Boerenmarkten (eerste zondag van de maand) ontvangen NCV-leden 10% korting op het gehele assortiment in de Boerderijwinkel.

Hoeve Ravenstein

Jouw aanbieding kan hier staan

Wil je ook onze leden blij maken met een korting of een andere aanbieding? Dat kan! Jouw bedrijf kan hier staan.

Accountmanagement

Miss Nice Banana

Leden ontvangen op vertoon van de NCV-pas op woensdag en donderdag een gratis plak Bananenbrood bij een kopje koffie of thee in deze foodbar.

Miss Nice Banana

Happy Food & Health

Op vertoon van de ledenpas ontvangen NCV-leden in dit restaurant (alles glutenvrij, lactosevrij en vegan) 10% korting op de bon, excl. drankjes. Ook tijdens (muziek)evenementen!

Happy Food & Health

RealFlavors

Webwinkel RealFlavors biedt iedere maand 15% korting op bepaalde producten uit het biologisch glutenvrij assortiment. Neem dus regelmatig 'n kijkje.

RealFlavors

Rose & Vanilla

NCV-leden ontvangen 10% korting op een 1-persoonstaartje (max. 2 stuks) in het Taartencafé in Utrecht.

Rose & Vanilla

Sublimix

Sublimix biedt NCV-leden 5% korting in de webshop koken met Sublimix. Vul bij het afrekenen de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Sublimix

TLANT

Webwinkel TLANT biedt NCV-leden 20% korting op de glutenvrije crackers en granola's. Vul bij het afrekenen de kortingscode in die op je ledenpas staat.

TLANT

Traindevie

Bakkerij Traindevie biedt NCV-leden 5% korting per bestelling. Vul bij 'Kortingsbon' de kortingscode in die op je ledenpas staat.

Traindevie

VA Foods

Bij besteding vanaf €20 aan VA-Foods producten ontvangen leden op vertoon van hun ledenpas en speciaal formulier via deelnemende verkooppunten eens per twee maanden een gratis, wisselend product. Zie de website voor meer info.

VA Foods

VGZ

NCV-leden kunnen collectieve korting krijgen bij VGZ. Kijk voor meer informatie op www.vgz.nl.

VGZ

WinkelGlutenvrij.nl

NCV-leden ontvangen 10% korting op het volledige assortiment in deze webshop met de kortingscode op je ledenpas. Een keuze uit meer dan 2000 producten!

WinkelGlutenvrij.nl

Zilveren Kruis

NCV-leden kunnen collectieve korting krijgen bij Zilveren Kruis. Kijk voor meer informatie op www.zk.nl.

Zilveren Kruis