Acties en aanbiedingen met je ledenpas

Ken je ‘m, de NCV-ledenpas? Alle leden ontvangen bij het Glutenvrij Magazine nummer 1 van 2021 de nieuwe ledenpas. Deze is geldig tot 1 maart 2022. Nieuwe leden krijgen de pas bij het informatiepakket. Bewaar de pas goed! Je kunt je lidmaatschap ermee terugverdienen.

Bakker Leo

NCV-leden ontvangen 5% korting op het gehele assortiment! Vul bij 'Kortingsbon' de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Bakker Leo

Bakvormen.com

Als lid ontvang je 15% korting bij het afrekenen door de kortingscode die op de ledenpas staat in te vullen.

Bakvormen.com

Bloem Eten & Drinken

Op vertoon van de ledenpas ontvangen NCV-leden 10% korting op het diner exclusief drankjes. Deze aanbieding geldt voor 1 à 2 personen.

Bloem Eten & Drinken

Boekoeloekoe

Boekoeloekoe biedt 10% korting op de eerste online bestelling van Boekoeloekoe glutenvrije en vegetarische burger-mix. Voer bij het afrekenen de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Boekoeloekoe

De Gluut kookboek

NCV-leden kunnen dit kookboek van Paulien Kalkhove extra voordelig bestellen. Van 34 euro in de winkel nu voor 25 euro inclusief verzendkosten.

De Gluut kookboek

De Wolder Wagen

NCV-leden ontvangen 5% korting op hun boeking bij deze volledig glutenvrije B&B! Vul in het opmerkingenveld de kortingscode die op je ledenpas staat in.

De Wolder Wagen

Eenmaal Slank Altijd Slank

NCV-leden krijgen 10% korting op 'Eenmaal slank altijd slank' van Marianne Mascini, diëtist van het NCV-diëtistennetwerk.

Eenmaal Slank Altijd Slank

Food Specialties - VA Foods

NCV-leden ontvangen eenmalig 5% korting op de aankopen in de webshop. Deze aanbieding geldt niet op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingscodes. Voer bij het afrekenen de kortingscode die op de ledenpas staat in.

Food Specialties - VA Foods

Foodless Kookboek

Als NCV-lid krijg je 10% korting op het kookboek van Carlijn Bröring. Gebruik hiervoor de kortingscode op je ledenpas.

Foodless Kookboek

Gebaksjuwelier

Leden ontvangen 5% korting bij een online bestelling in de webshop. Vul de kortingscode die op je ledenpas staat in bij het afrekenen.

Gebaksjuwelier

Gefro

Gefro biedt bij de eerste bestelling 15% korting, een verrassing én gratis levering bij bestelling van boven de €29. Voer bij het afrekenen de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Gefro

Glutenvrije visboer

Jouw NCV-ledenpas geeft 5% korting op het hele online assortiment. Bestel je gewenste producten, ga naar Winkelwagen en Kassa, voer de kortingscode die op je ledenpas staat in en ga naar Bestellen & Afrekenen.

Glutenvrije Visboer

Glutenvrij-Gemak

Ontvang 5% korting op de totale bestelling bij Glutenvrij-Gemak. Vul bij het afrekenen de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Glutenvrij-Gemak

Glutoso

Glutoso biedt NCV-leden 5% korting op alle glutenvrije producten. Vanaf een bestelwaarde van 55 euro biedt Glutoso daarnaast gratis porto naar Nederland en een gratis glutenvrij ‘verrassingsproduct’. (Let op: niet alle producten in deze webshop zijn glutenvrij.)

Glutoso

Guto's Pão de Queijo

NCV-leden ontvangen 5% korting op de Braziliaanse kaasbroodjes, Pao de Queijo! Vul bij het afrekenen de kortingscode die op je ledenpas staat in. Check de webshop voor het bezorggebied.

Guto's Pão de Queijo

Hoeve Ravenstein

Tijdens de glutenvrije Boerenzondagmarkt (eerste zondag van de maand) ontvangen NCV-leden op vertoon van de NCV Ledenpas 10% korting op alle glutenvrije producten in de Boerderijwinkel.

Hoeve Ravenstein

Miss Nice Banana

Leden ontvangen op vertoon van de NCV-pas op woensdag en donderdag een gratis plak Bananenbrood bij een kopje koffie of thee.

Miss Nice Banana

RealFlavors

RealFlavors biedt iedere maand 15% korting op bepaalde producten in het biologisch glutenvrij assortiment. Neem dus regelmatig 'n kijkje.

Real Flavors

Rose & Vanilla

NCV-leden ontvangen 10% korting op een 1-persoonstaartje (max 2 stuks) in het Taartencafé in Utrecht.

Rose & Vanilla

Sublimix

Sublimix biedt NCV-leden 5% korting in de webshop

Sublimix

Traindevie

Traindevie biedt NCV-leden 5% korting per bestelling. Vul bij 'Kortingsbon' de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Traindevie

VGZ

NCV-leden kunnen collectieve korting krijgen bij VGZ. Kijk voor meer informatie op www.vgz.nl

VGZ

Van Gils Glutenvrij

NCV-leden ontvangen 5% korting op het gehele, altijd verse, assortiment! Vul bij het afrekenen de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Van Gils Glutenvrij

WinkelGlutenvrij.nl

NCV-leden ontvangen 10% korting op het volledige assortiment met de kortingscode op de ledenpas. Een keuze uit meer dan 2000 producten!

WinkelGlutenvrij.nl

Zilveren Kruis

NCV-leden kunnen collectieve korting krijgen bij Zilveren Kruis. Kijk voor meer informatie op www.zk.nl

Zilveren Kruis

Damhert

NCV-leden ontvangen bij online bestellingen 25% korting op het gehele glutenvrije assortiment. Vul bij ‘Code’ de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Damhert

TLANT

TLANT biedt NCV-leden 20% korting op de glutenvrije crackers en granola’s. Vul bij het afrekenen de kortingscode die op je ledenpas staat in.

TLANT

Hier kan jouw aanbieding voor NCV-leden komen!

Wil je meer bekendheid geven aan je producten? Geef dan korting of verzin een andere leuke actie en dan plaatsen we jouw product op deze pagina.

Accountmanagement