Exclusieve kortingen met je ledenpas

Ken je ‘m, de NCV-ledenpas? Alle leden ontvingen bij het Glutenvrij Magazine nummer 1 van 2020, de ledenpas voor 2020. Deze is geldig tot 1 maart 2021. Nieuwe leden krijgen de pas bij het informatiepakket. Bewaar de pas goed! Je kunt je lidmaatschap ermee terugverdienen.

Bakker Leo

NCV-leden ontvangen 5% korting op het gehele assortiment! Vul bij 'Kortingsbon' het 13-cijferige barcodenummer op je ledenpas in.

Bakker Leo

Bakvormen.com

Als lid ontvang je 15% korting bij het afrekenen door de 13-cijferige barcodenummer die op de ledenpas staat in te vullen bij kortingscode.

Bakvormen.com

Bloem Eten & Drinken

Op vertoon van de ledenpas ontvangen NCV-leden 10% korting op het diner exclusief drankjes. Deze aanbieding geldt voor 1 à 2 personen.

Bloem Eten & Drinken

Foodless

Als lid krijg je 10% korting op het kookboek van Carlijn Bröring. Gebruik hiervoor de code NCV2019

Foodless

Gebaksjuwelier

NCV-leden ontvangen 10% korting op een high tea op vertoon van de NCV-ledenpas. Graag van tevoren reserveren.

Gebaksjuwelier

Gefro

Gefro biedt 15% korting op de eerste bestelling. Voer bij het afrekenen de laatste 7 cijfers in van het barcodenummer op de ledenpas

Gefro

Hoeve Ravestein

Van mei t/m november en op de kerstmarkt ontvangen NCV-leden op de eerste zondag van de maand tijdens de glutenvrije markt 10% korting op alle glutenvrije producten op vertoon van de NCV-ledenpas.

Hoeve Ravestein

Le Poole BV

NCV-leden ontvangen 10% korting op verschillende Twello’se broodmixen. Je krijgt de korting door het 13-cijferige barcodenummer dat op de ledenpas staat in te vullen bij 'kortingscode'.

Le Poole BV

Miss Nice Banana

Leden ontvangen op vertoon van de NCV-pas op dinsdag en woensdag een gratis plak Bananenbrood bij een kopje koffie of thee.

Miss Nice Banana

Real Flavors

RealFlavors webshop biedt 15% korting op bepaalde producten uit het biologisch glutenvrij assortiment. Elke maand een ander product. Neem dus maandelijks een kijkje.

Real Flavor

Kookboek Eenmaal slank altijd slank

NCV-leden krijgen 10% korting op 'Eenmaal slank altijd slank' van Marianne Mascini, diëtist van het NCV-Diëtistennetwerk

Eenmaal slank altijd slank

Sublimix

Leden van NCV ontvangen 5% korting in de webshop.

Sublimix

Traindevie

Traindevie biedt NCV-leden 5% korting per bestelling. Vul bij 'Kortingsbon’ de laatste 5 cijfers van het barcodenummer op je ledenpas in.

Traindevie

VGZ

Leden van de NCV kunnen collectieve korting krijgen bij VGZ. Kijk voor meer informatie op www.vgz.nl.

VGZ

winkelglutenvrij.nl

Speciaal voor NCV-leden: 10% korting op ons volledige assortiment met het barcodenummer op uw ledenpas. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis!

winkelglutenvrij.nl

Zilveren Kruis

Leden van de NCV kunnen collectieve korting krijgen bij Zilveren Kruis. Kijk voor meer informatie op www.zk.nl.

Zilveren Kruis

Guto’s Pão de Queijo

NCV-leden ontvangen 5% korting op de Braziliaanse kaasbroodjes, Pão de Queijo! Vul bij 'promocode' het 13-cijferige barcodenummer van je ledenpas in. Check de webshop voor het bezorggebied.

Guto’s Pão de Queijo

De Wolder Wagen Bed & Breakfast

NCV-leden ontvangen 5% korting op hun boeking bij De Wolder Wagen, volledig glutenvrij! Vul in het opmerkingenveld bij de reservering de laatste 7 cijfers van het barcodecodenummer op de ledenpas in.

De Wolder Wagen Bed & Breakfast

Hier kan jouw korting komen

Wil je meer bekendheid geven aan je producten? Geef dan korting aan onze leden en dan plaatsen we jou op deze pagina.

Accountmanagement

Kookboek De Gluut

Tot 15 februari kan je dit kookboek bestellen met extra korting én gratis verzending! Van 34 euro in de winkel nu voor 25 euro inclusief verzendkosten.

Kookboek de Gluut

Hier kan jouw korting komen!

Wil je meer bekendheid geven aan je producten? Geef dan korting aan onze leden en dan plaatsen wij jou op deze pagina.

Accountmanagement