Acties en aanbiedingen met je ledenpas 2023

Ken je ‘m, de NCV-ledenpas? Alle leden ontvangen elk jaar bij het eerste nummer van Glutenvrij Magazine de nieuwe ledenpas. Deze pas is geldig tot 1 maart 2024. De nieuwe ledenpas ligt vanaf begin maart bij alle leden op de mat. Nieuwe leden krijgen de pas bij het informatiepakket. Bewaar je ledenpas goed, je kunt je lidmaatschap ermee terugverdienen!

Annemieke Glutenvrij

NCV-leden krijgen 5% korting op een workshop glutenvrij bakken o.a. Brood, Desembrood of Patisserie. Vermeld de kortingscode van je ledenpas bij aanmelding.

Annemieke Glutenvrij

Bakker Leo

NCV-leden ontvangen 5% korting op het gehele assortiment! Gebruik de kortingscode op je ledenpas.

Bakker Leo

Bakvormen

Als lid ontvang je 15% korting door bij het afrekenen de kortingscode die op je ledenpas staat in te vullen.

Bakvormen

Hier kan jouw aanbieding voor NCV-leden komen!

Wil je ook onze leden blij maken met een korting of een andere aanbieding? Dat kan! Jouw bedrijf kan hier staan.

Accountmanagement

Bloem Eten & Drinken

Op vertoon van de ledenpas ontvangen NCV-leden in dit restaurant 10% korting op het diner exclusief drankjes. Deze aanbieding geldt voor 1 à 2 personen.

Bloem Eten & Drinken

Boekoeloekoe

Boekoeloekoe biedt 10% korting op de eerste online bestelling van Boekoeloekoe glutenvrije en vegetarische burgermix. Vul bij het afrekenen de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Boekoeloekoe

Damhert Nutrition

NCV-leden ontvangen bij online bestellingen 25% korting op het gehele glutenvrije assortiment. Vul bij 'Code' de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Damhert Nutrition

Online cursus 'Goed van start met coeliakie

Als NCV-lid kan je gratis deelnemen aan de eerste module van de online cursus Goed op weg met coeliakie van Laura Kool, de coeliakie-diëtist.

Aanmelden

Geniet Glutenvrij - kookboek

MetZonderGluten biedt 10% korting op het kookboek Geniet Glutenvrij of een voordeelpakket kookboeken. Vul de kortingscode op je ledenpas in bij het afrekenen in de webshop van metzondergluten.com.

Geniet Glutenvrij - kookboek

Eenmaal Slank Altijd Slank - kookboek

NCV-leden krijgen 10% korting op 'Eenmaal slank altijd slank' van Marianne Mascini, diëtist van het NCV-diëtistennetwerk.

Eenmaal Slank Altijd Slank - kookboek

Foodless Kookboek - Carlijn Bröring

Als NCV-lid krijg je 10% korting op het kookboek van Carlijn Bröring. Gebruik hiervoor de kortingscode op je ledenpas.

Foodless Kookboek - Carlijn Bröring

Gebaksjuwelier

Leden ontvangen 5% korting bij een online bestelling in de webshop. Vul de kortingscode die op je ledenpas staat in bij het afrekenen.

Gebaksjuwelier

Gefro

Gefro biedt NCV-leden eenmalig 15% korting op producten (m.u.v. de sets) en een gratis Victorinox mes. Én gratis levering bij een bestelwaarde vanaf €20. Vul bij het afrekenen de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Gefro

Glutenvrije Visboer

Jouw NCV-ledenpas geeft 5% korting op het hele online assortiment. Bestel je gewenste producten, ga naar Winkelwagen en Kassa, voer de kortingscode die op je ledenpas staat in en ga naar Bestellen & Afrekenen.

Glutenvrije Visboer

Glutenvrij-Gemak

Deze bakkerij biedt 5% korting op de totale bestelling via www.Glutenvrij-Gemak.nl. Vul bij het afrekenen de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Glutenvrij-Gemak

Hoeve Ravenstein

Tijdens de boeren zondagmarkten ontvang je op vertoon van je ledenpas 10% korting op het gehele glutenvrije assortiment in de Boerderijwinkel.

Hoeve Ravenstein

Happy Food & Health

Op vertoon van de ledenpas ontvangen NCV-leden in dit restaurant (alles glutenvrij, lactosevrij en vegan) 10% korting op de bon, excl. drankjes. Ook tijdens (muziek)evenementen!

Happy Food & Health

Miss Nice Banana

In deze foodbar ontvangen leden op vertoon van de NCV-pas op woensdag en donderdag een gratis plak Bananenbrood bij een kopje koffie of thee in deze foodbar.

Miss Nice Banana

Eetcafé | Bistro Ratatouille

Op vertoon van de ledenpas ontvangen NCV-leden 10% korting op de bon (excl. drankjes). Ratatouille heeft een volledig glutenvrije kaart.

Eetcafé | Bistro Ratatouille

RealFlavors

RealFlavors webshop biedt 15% korting op een maandelijks wisselende selectie glutenvrije producten. Neem dus regelmatig 'n kijkje.

RealFlavors

Rose & Vanilla

NCV-leden ontvangen 10% korting op een 1-persoonstaartje (max. 2 stuks) in het Taartencafé in Utrecht.

Rose & Vanilla

Sublimix

Sublimix biedt NCV-leden 5% korting in de webshop Koken met Sublimix. Vul bij het afrekenen de kortingscode die op je ledenpas staat in.

Sublimix

TLANT

Webwinkel TLANT biedt NCV-leden 20% korting op de glutenvrije crackers en granola's. Vul bij het afrekenen de kortingscode in die op je ledenpas staat.

TLANT

Nomly

NCV-leden ontvangen 20% korting op hun eerste bestelling van Nomly’s glutenvrije havermout. Vul bij het afrekenen de kortingscode in die op je ledenpas staat.

Nomly

VA Foods

VA Foods biedt NCV-leden eenmalig 10% op de aankopen van snacks en meer via de webshop. Vul de NCV-kortingscode die op je ledenpas staat in bij het afrekenen.

VA Foods

VGZ

NCV-leden kunnen collectieve korting krijgen bij VGZ. Kijk voor meer informatie op www.vgz.nl.

VGZ

WinkelGlutenvrij.nl

Deze webshop biedt NCV-leden 10% korting op het volledige assortiment. Gebruik hiervoor de kortingscode op je ledenpas.

WinkelGlutenvrij.nl

Zilveren Kruis

NCV-leden kunnen collectieve korting krijgen bij Zilveren Kruis. Kijk voor meer informatie op www.zk.nl.

Zilveren Kruis

Oot

NCV-leden krijgen € 7 korting op de eerste bestelling van 4 granola’s van Oot. De korting wordt automatisch verrekend op de website.

Oot

WholeFiber

WholeFiber biedt NCV-leden 6% korting op een pot WholeFiber. Vul de kortingscode op de ledenpas in bij het afrekenen in de webshop.

WholeFiber