Ben je tussen de 18-28 jaar?

Zoek jij gelijkgestemden? Wil je af en toe helemaal niet op je eten hoeven letten? Heb je ook zin in leuke nieuwe ervaringen zoals een glutenvrij weekendje weg? Voor slechts €26,30 per jaar is dat mogelijk! Meld je nu aan bij de NCV.

Ben jij jong, enthousiast én glutenvrij? Dan ben je van harte welkom bij Coeliactive, de jongerenafdeling van de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV). Als je lid wordt van de NCV mag je automatisch meedoen aan al onze activiteiten. Denk aan een galadiner, high beer of een weekendje of weekje weg. Zo kun je zorgeloos leuke dingen doen en leuke nieuwe coeliaken leren kennen.

Hoeveel kost het en wat krijg je van ons?

Omdat we weten dat je vaak wat minder te besteden hebt als je op jezelf gaat wonen hoef je tot je 28ste maar €26,30 per jaar te betalen bij automatische incasso. Wil je per factuur betalen, dan betaal je €5,- extra. Je ontvangt van ons een gratis welkomstpakket met een heleboel glutenvrije producten en je kan met je ledenpas gebruikmaken van alle acties en aanbiedingen van zo'n 30 aanbieders. En dat is echt niet alles. Bekijk hier alle voordelen van het lidmaatschap.

Wil je meedoen met alles wat we te bieden hebben? Word dan nu lid van de NCV!