NCV Glutenvrij Festival

Op zaterdag 25 mei toverden we het Zwitsalterrein in Apeldoorn om tot locatie voor het eerste grote glutenvrije festival van Nederland! Speciaal voor onze leden. Het was een feestelijke dag van met eten, drinken, demonstraties, lezingen en entertainment.

Hoofdsponsor NCV Glutenvrij Festival

2020_Logo_Schär_CMYK

Eten en drinken

Er was een markt met (verse) producten en foodtrucks. Je kon de hele dag terecht bij de bar van Zwitsal voor een drankje. Bekijk hier welke leveranciers en foodtrucks aanwezig waren.

Lezingen & workshops

Wat hebben de afgelopen 50 jaar gebracht en wat zijn onze dromen voor de komende 50 jaar? Tijdens het festival verzorgden artsen en onderzoekers van toen en nu samen interessante lezingen. Ook kon je een interview bijwonen met Piet van Straalen, een van de eerste bestuursvoorzitter van de NCV en Rozemarijn Blanken, die nu voorzitter is. Daarnaast waren er diverse interactieve sessies en kunnen kinderen vragen stellen tijdens het kinderspreekuur.

Entertainment

We organiseerden allerlei leuke activiteiten voor jong en oud.  

Kinderen konden onder andere spelletjes doen, knutselen, koekhappen en zich laten schminken, jongeren (en ouderen) konden boogschieten, spellen doen en marshmallows roosteren of uit hun dak gaan in de silent disco. Velen gingen de uitdaging met een schaakmeester aan of namen met het gezelschap een foto in de levende photobooth. Er was genoeg te doen voor iedereen!

a aankoop van de tickets is annulering niet meer mogelijk. 

Het NCV Glutenvrije Festival wordt mede mogelijk gemaakt door

YAM logo rondje

Little Helpers Logo

Bakker leo nieuw 2024

AH_van de website gehaald

veldhuis-media-logo

Nutrilab logo_voor programma

SchoutenCertification-orange_logo-2048x1780

Sensz logo witte rand

Logo MLDS blauwe achtergrond

Bonsel vormgeving logo

tke_kleur  png (002)

allergenenconsultancy-logo

Jumbo logo

Logo Cereal

Kindcentrum pi

logo newpro

OrangeSmile