Vrijwilliger sponsoring voor kinderkampen

Wil jij een bijdrage leveren aan een kinderkamp zonder mee te hoeven gaan? Vind jij het leuk om glutenvrije producten te regelen, zodat de kinderen kunnen genieten van een glutenvrij feestje tijdens het kamp? Dan hebben we een leuke vrijwillige klus voor jou!

Het kinderkamp van Utrecht en Flevoland & Noord-Holland zoekt één (of meerdere) vrijwilliger(s) sponsoring.

In november gaan de kinderen uit de regio's Utrecht, Flevoland en Noord-Holland op kamp. Naast veel gezelligheid en activiteiten, draait een kamp van de NCV om glutenvrij eten. Tijdens het kamp wordt veel gebruikgemaakt van sponsoring, om zo de deelnamekosten voor de kinderen zo laag mogelijk te houden. Help jij mee om bedrijven te vragen of ze ons kamp willen sponsoren?

Wie ben jij?

  • In overleg met de coördinator (en met de keukenbrigade) stel je een plan op voor welke producten een sponsor gezocht moet worden;
  • Door het internet en de supermarkten af te speuren, heb je een neus voor (nieuwe) sponsormogelijkheden;
  • Je vindt het een uitdaging om (nieuwe) bedrijven te bellen en sponsoring voor elkaar te krijgen;
  • Door een zakelijke instelling monitor je de gemaakte afspraken met leveranciers én regel je dat de gesponsorde producten op de kamplocatie terechtkomen;
  • Je hebt ongeveer 1 tot 2 uur per week tijd om je als vrijwilliger in te zetten voor het kinderkamp.

What’s in it for you?

  • Meedraaien in een gezellig team van kampleiding;
  • Uiteraard word je ingewerkt en brengen we je op de hoogte van de huidige afspraken over de sponsoring. Zo is er bijvoorbeeld een draaiboek aanwezig.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie of heb je interesse? Neem dan contact op met Rozemarijn Blanken, kampcoördinator van Utrecht, Flevoland & Noord-Holland of met Marlyne Ravensbergen, vrijwilligerscoördinator van de NCV.

Rozemarijn: ut.kinderkamp@glutenvrij.nl

Marlyne: vrijwilliger@glutenvrij.nl