Jouw rol is enorm belangrijk

Niet iedereen die gebonden is aan een glutenvrij dieet vindt het makkelijk dat strikt te volgen. Jouw rol daarbij is dan ook ontzettend belangrijk. Met een lidmaatschap van het NCV-Diëtistennetwerk kun je je verder specialiseren in coeliakie, aanverwante glutenaandoeningen en het glutenvrije dieet en bevelen wij je aan bij onze 20.000 leden.

De voordelen van het NCV Diëtistennetwerk

Onder de aandacht van onze leden

De NCV verwijst haar 20.000 leden actief door naar de gespecialiseerde diëtisten in het NCV-Diëtistennetwerk. Ben je aangesloten, dan ben je bovendien makkelijk vindbaar via ‘Vind een diëtist’ op onze website.

Basisscholing

Met onze basisscholing kun je je verder specialiseren in coeliakie, aanverwante ziekten en het glutenvrije dieet. Aandacht is er o.a. voor de rol van de diëtist, de opbouw van consulten, de volwaardigheid van de voeding en coaching.

Toegang tot het kenniscentrum

Het kenniscentrum biedt samenvattingen van waardevolle wetenschappelijke artikelen en een praktische spreekuurkit met o.a. dieettabellen, glutenvrije dagmenu’s en een supermarktspeurtocht.

Themabijeenkomsten

Twee keer per jaar organiseren we voor alle aangesloten diëtisten een bijeenkomst over relevante thema's en cases, zoals refractaire coeliakie en coeliakie bij baby's en kinderen.

De datum voor de eerst volgende basisscholing volgt