Online bakdemonstratie: gevulde Sinterklaas koeken
Een ode aan Sinterklaas: we maken gevulde mijters. Maar ook na Sinterklaas maak je met dit recept heerlijke gevulde koeken. We laten je zien hoe je het deeg maakt, hoeveel vulling er in een gevulde koek gaat en hoe je zorgt dat ze hun vorm behouden tijdens het bakken. We leggen uit hoe je zelf amandelspijs maakt en geven je opties voor een variant met minder suiker. Dat alles terwijl je zelf lekker in je luie stoel zit.
Het recept wordt enkele dagen voor de workshop naar de deelnemers opgestuurd zodat je tijdens de workshop makkelijk mee kan lezen. Als je extra dieet-eisen hebt horen wij die graag van tevoren, dan kunnen we ons daar zoveel mogelijk op voorbereiden. Een dag na de workshop worden de tips, trucs en variaties via de mail naar de deelnemers opgestuurd.
Deze demonstratie is voor iedereen die lid is van de NCV of bakt voor een NCV-lid, en voor alle regio’s. Info en/of aanmelden bij Sevanne Keizer o.v.v. lidmaatschapsnummer, woonplaats en telefoonnummer via een mailtje naar zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl
Uiteraard krijg je bij aanmelding een bevestiging van ons per mail. Bij het basisrecept, zit een link voor de Zoom meeting, uitleg over de manier waarop wij Zoom gaan gebruiken en een beschrijving voor het maken van de verbinding.
Graag tot ziens!
Sevanne Keizer en Karen van Zuilen
• Contactpersoon: Sevanne Keizer
• Email: zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl
• Type workshop: Zoom meeting met demonstratie en vragenuurtje
Wil je meedoen?
Stuur voor 31 oktober december een mail naar zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl
Vermeld hierin:
- de datum van de workshop
- je naam
- je lidnummer (staat op de ledenpas)
- je mobiele telefoonnummer