Over Live bakworkshop: appelbollen, gevulde broodjes en kaasstengels - VOL

Live bakworkshop: appelbollen, gevulde broodjes en kaasstengels - VOL

Deze workshop is vol, je kunt helaas niet meer meedoen. 
Hou de activiteitenkalender in de gaten voor andere bakworkshops. 

Wil jij zelf aan de slag om glutenvrij te bakken, kom dan een avond met ons samen bakken in Leiden. De nieuwe oogst appels is net binnen. Daarmee maken we lekkere appelbollen. Verder staan de kaasstengels op het programma, een van de populairste recepten uit onze online reeks. Tot slot maken we gevulde broodjes. Denk aan een herfstige vulling van champignons of, blijf je liever nog even in zomerse sferen, met een Italiaanse vulling.

Je gaat tijdens deze live workshop in tweetallen aan de slag. Enkele dagen voor de workshop sturen we alle deelnemers de recepten en die neem je op de avond zelf mee. Vooraf geven we aan welke spullen je zelf nog mee moet nemen (bijv. mixer, bewaardoos). Als je extra dieet-eisen hebt horen wij die graag ruim van tevoren, dan kunnen we ons daar zoveel mogelijk op voorbereiden.  

Deze workshop vindt plaats op het Da Vinci college in Leiden. De workshop is voor iedereen die lid is van de NCV of bakt voor een NCV-lid. Deelname aan de workshop kost €13,50 (leden), €16 (introducees) of €32 (niet-leden). 

Graag tot ziens!
Sevanne Keizer en Karen van Zuilen

  • Contactpersoon: Karen van Zuilen
  • Email: zh.leiden@glutenvrij.nl
  • Type workshop: live bakworkshop
  • Plaats: Da Vinci college te Leiden (locatie Lammenschans)
  • Kosten: €13,50 (leden), €16 (introducees) of €32 (niet-leden)
  • Aantal deelnemers: maximaal 12