Over Online demonstratie stijlvol hapje voor de kerstborrel of wurmpies voor bij het kerstontbijt

Online demonstratie stijlvol hapje voor de kerstborrel of wurmpies voor bij het kerstontbijt

Tijdens deze workshop laten we je zien hoe je lekker deeg maakt waarmee je allerlei hartige hapjes kan maken. Geef een stel wurmpies mee naar het kerstontbijt op school of kies voor iets lekkers voor bij de kerstborrel.

Wij geven een demonstratie van het maken van het basisdeeg zodat je kan zien hoe het deeg er uit ziet. We geven je tips en trucs en suggesties voor variaties terwijl je zelf lekker in je luie stoel zit.

Het recept wordt enkele dagen voor de workshop naar de deelnemers opgestuurd zodat je tijdens de workshop makkelijk mee kan lezen. Als je extra dieet-eisen hebt horen wij die graag van tevoren, dan kunnen we ons daar zoveel mogelijk op voorbereiden.  Een dag na de workshop worden de tips, trucs en variaties via de mail naar de deelnemers opgestuurd.

Deze workshop is voor iedereen die lid is van de NCV of bakt voor een NCV-lid, en voor alle regio’s. Info en/of aanmelden bij Sevanne Keizer o.v.v. lidmaatschapsnummer en woonplaats via een mailtje naar zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl

Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 10 december.

Uiteraard krijg je bij aanmelding een bevestiging van ons per mail. Bij het basisrecept, zit een link voor de Zoom meeting, uitleg over de manier waarop wij Zoom gaan gebruiken en een beschrijving voor het maken van de verbinding.

Graag tot ziens!
Sevanne Keizer en Karen van Zuilen