Over Nederlandse Coeliakie Dag 2022

Nederlandse Coeliakie Dag 2022

Na twee jaar mag het weer! Elkaar live ontmoeten op de populaire ledendag van de Nederlandse Coeliakie Vereniging op 2 juli in Vianen. Natuurlijk is er weer een grote glutenvrije markt waar je heerlijk kunt struinen en proeven van (nieuwe) glutenvrije producten. Je kunt kaartjes kopen voor het uitgebreide glutenvrije lunchbuffet en we organiseren superinteressante lezingen en workshops. En er is uiteraard weer kinderopvang.

Toegang

Om de grote drukte van de laatste Nederlandse Coeliakie Dag (in 2019) te voorkomen gaan we voor het eerst werken met het bestellen van toegangskaartjes. Als lid kan je toegangskaartjes bestellen voor jezelf en voor je introducés (bijvoorbeeld familie, vrienden, buren). De toegang is gratis! Lees verder.

Lunch

Het uitgebreide, glutenvrije buffet staat weer klaar, dus het wordt weer heerlijk lunchen tijdens de NCD. Let op: Om drukte te spreiden, werken we weer met twee lunchshiften. De eerste lunchshift is om 11.30 uur, en de tweede op 13.00 uur. Ook voor de lunch mag je als lid introducés meenemen! Met je lunchkaartjes heb je ook toegang tot de hele dag. Je hoeft dan geen toegangskaartjes meer te bestellen. Lees verder.

Programma

Bekijk hier wat er allemaal te doen is op 2 juli.

Wil je een indruk krijgen van de laatste Nederlandse Coeliakie Dag in 2019, bekijk dan hier ons filmpje.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden