« Terug

Wie wil er op de foto?

Oerschreeuw.jpgmaandag 24 januari 2022

Voor een nieuwe grote landelijke campagne zoekt de Maag Lever Darm Stichting (MLDS) patiënten en artsen. Wie lijkt het leuk om een dag een professionele fotoshoot mee te maken? Het gaat om een foto van je terwijl je een ‘oerschreeuw' maakt. Of jezelf vanuit je ‘oerkracht’ laat zien.

De ‘oerschreeuw’, of de ‘oerkracht’ is om aandacht te vragen voor de spijsvertering. Letterlijk een wake-up call. Want de meeste mensen zijn zich niet bewust van het belang van de spijsvertering. Terwijl het stelsel van maag, lever, gal en darmen cruciaal is voor je gezondheid. En de spijsvertering is ook de bron voor andere ernstige ziekten, zoals diabetes, hart- en vaatziekten. Tegelijk is de spijsvertering ook het startpunt voor een goede gezondheid.

Listen to your Guts, Je leeft maar één keer 

Dit voorjaar komt de MLDS met een bewustwordingscampagne waarin we Nederlanders oproepen goed naar hun ‘guts’ te luisteren. Een oproep om je onderbuikgevoel te volgen.

De datum voor de fotoshoot is vrijdag 4 februari 2022

  • Tijden? - Graag de hele dag beschikbaar zijn (meer info volgt)
  • Locatie: Amsterdam 
  • Vergoeding: Kadobon 100 Euro 
  • Reiskosten worden vergoed. (Incl. hapje en drankje) 
  • We zoeken in totaal vier mensen. 

Geef je zsm op!
Stuur twee ‘recente’ foto van jezelf op.  

1 foto close en 1 foto ten voeten uit!
Graag ook even voorstellen, naam, leeftijd, woonplaats. Kun je daarnaast aangeven wat je relatie is met de Maag Lever Darm Stichting. Ben je zelf patiënt/arts? Graag korte uitleg. Stuur dit naar Maartje.paans@mac.com