« Terug

Verdien je contributie dubbel en dwars terug

04 oktober 2019

Het NCV-lidmaatschap kost nog geen dubbeltje per dag. Een kleine investering die je heel wat kan opleveren. Benieuwd hoe? Met de volgende 5 tips verdien je het lidmaatschap dubbel en dwars terug.

1 Kies voor automatische incasso

Als je kiest voor automatische incasso dan betaal je niet € 35,- per jaar maar € 30,-. Dat scheelt weer € 5.

2 Consulteer onze diëtist

Als lid kun je per mail en telefonisch al je vragen over voeding kwijt aan onze in coeliakie gespecialiseerde diëtist. Dat kost je niets. Zij kan je belangrijke algemene voedingstips geven en zo nodig doorverwijzen naar gespecialiseerde diëtisten uit ons netwerk om je verder te begeleiden.

3 Gebruik je ledenpas als kortingskaart

Met je persoonlijke ledenpas krijg je tussen de 5 en 10% korting op glutenvrije producten bij diverse online aanbieders van glutenvrije producten, van pasta tot broodmix en van muesli tot soep. Goed, voordelig en ze worden nog thuisbezorgd ook. Kijk hier bij wie je voordeel kan krijgen.

4 Kies voor de collectieve zorgverzekering bij VGZ

Als lid van de vereniging kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering van zorgverzekeraar VGZ. Het NCV-lidmaatschap wordt voor €25,- per jaar vergoed. Kijk hier voor de collectieve verzekering.

5 Kom naar een van onze markten

Op de markten die we organiseren, kun je veel glutenvrije producten gratis proeven. Zodoende hoef je nooit iets te kopen waarvan je vooraf niet zeker weet of het wel lekker is. Dat scheelt de nodige miskopen. En als je meedoet aan de actie ‘Toon je pas voor een gratis tas!’ hoef je een aantal heerlijke producten niet eens te kopen. Zoals je ongetwijfeld weet organiseren we naast de markten nog veel meer activiteiten die je – dankzij de inzet van onze vrijwilligers - tegen kostprijs kan bijwonen zoals populaire kinderkampen en bakworkshops. Ook dat scheelt in de portemonnee.

Heb je niets aan deze tips?

Troost je dan met de gedachte dat we dankzij dat ene dubbeltje per dag er kunnen zijn voor mensen met coeliakie. Voor jou en al die anderen die een prettig en veilig leven willen leiden.