« Terug

De Nederlandse Coeliakie Dag is afgelast

NCD afgelast.jpg09 juni 2020

Al worden de coronamaatregelen momenteel versoepeld, de Nederlandse Coeliakie Dag 2020 in september kan helaas niet doorgaan.

Dat was een moeilijke beslissing, want we weten hoe belangrijk deze dag voor vele NCV-leden is. Zo’n groot evenement voor een paar duizend mensen coronaproof organiseren vóór september organiseren, lukt helaas niet. Hoe graag we dit ook hadden gewild!

Maar het inhoudelijke programma is te mooi om niets mee te doen. Daarom zijn we druk bezig om een aantal interessante lezingen digitaal te gaan uitzenden in deze periode. En natuurlijk zal dat (gedeeltelijk) interactief gebeuren. Dus met ruimte voor inbreng en vragen van leden!

Meer informatie volgt nog, dus houd onze speciale ncd-pagina in de gaten!

Ook voor andere populaire NCV-activiteiten zoals glutenvrije markten en bakworkshops zijn we druk bezig met de organisatie van alternatieve programma’s. Zodra we meer weten, laten we dat natuurlijk weten!

Algemene Ledenvergadering NCVIn ieder geval gaat op 26 september de Algemene Ledenvergadering van de NCV door. Dat doen we digitaal. Ruim voor de ALV ontvangen alle leden een digitale uitnodiging.