« Terug

Heel veel kinderen blij gemaakt dankzij Glutenvrije Pieten!

GV Pieten.png27 november 2023

‘Ik vind het heel speciaal dat onze dochter ook is gezien door de (Glutenvrije) pieten en niet overgeslagen wordt.’ Deze, en nog veel meer superblije reacties ontvingen we vandaag in onze mailbox.

Na afgelopen weekend zijn de meeste Sinterklaasintochten achter de rug. Wij kijken als NCV* terug op een geslaagd Glutenvrije Piet project. We danken alle vrijwilligers die ervoor zorgden dat er 9450 zakjes kruidnoten werden uitgedeeld in 262 intochten door het hele land; de organisatoren van de intochten en de vrijwilligers die zorgden dat er 15 rolcontainers met kruidnoten-pakketten met de post meegingen. En natuurlijk alle Glutenvrije Pieten die het gure weer trotseerden! Zij zorgden er samen voor dat de intocht van Sinterklaas ook een feest was voor de kinderen met coeliakie. Graag tot volgend jaar!

*Dankzij onze leden kunnen we elk jaar tijdens de intochten heel veel kinderen blij maken met glutenvrije kruidnoten van de Glutenvrije Piet. Kijk voor alle voordelen van het lidmaatschap op www.ncv.nl/word-lid-van-ncv