Over Glutenvrije markt Dalfsen

Glutenvrije markt Dalfsen

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe informatie, dus neem af en toe een kijkje.

Noteer zaterdag 11 november in je agenda, want dan organiseren we van 11.00 tot 14.00 uur een glutenvrije markt in de Trefkoele+ in Dalfsen (vlakbij Zwolle). Een nieuwe locatie op een andere plek in het land, maar zoals vanouds met veel leveranciers van glutenvrije producten en informatie vanuit onze vrijwilligers op het NCV-plein. Je bent van harte welkom om te komen kijken, proeven en kopen! Toegang is gratis en je mag introducées meenemen.

Welke leveranciers zijn aanwezig?

Heerlijk slenteren langs kraampjes, hapjes proeven en voorraad inslaan op de glutenvrije markt. Aanbieders van glutenvrije producten komen met vertrouwd en nieuw aanbod naar Dalfsen.

Bekijk hier de lijst van leveranciers

Workshop

Tijdens de markt biedt NCV-diëtist Chris Mak de workshop “Let op het etiket” aan over ingrediënten, wetgeving, keurmerken en logo’s. In deze workshop leer je op een interactieve manier (nóg) beter waarop je moet letten bij het kopen van verpakte glutenvrije producten.

Vraag het de diëtist

Tussen 11:00 en 14:00 uur kun je met je vragen over het glutenvrij dieet terecht bij 2 diëtisten. Zij zijn beiden gespecialiseerd in het glutenvrij dieet en zullen je vragen met plezier beantwoorden.

Kinderactiviteiten

Neem gerust je kinderen mee. Zij kunnen zich vermaken in de kinderhoek, waar zij ook even achter kunnen blijven onder de zorg van onze ervaren vrijwilligers. Op vertoon van je ledenpas kunnen zij een gratis spreekbeurtpakket ophalen bij de infostand.

Parkeren

Het aantal parkeerplaatsen bij de Trefkoele+ is beperkt, maar bij station Dalfsen is voldoende parkeergelegenheid! Als je daar parkeert óf met de trein komt, loop je in  ruim 15 minuten naar de Trefkoele+. Maar je kunt je ook laten rijden, want wij zetten een pendelbus in tussen het station en de locatie.

Praktische zaken

  • Zorg dat je contant geld bij je hebt. Niet alle leveranciers hebben een pinautomaat.
  • De markt vindt plaats in een sporthal met een gymvloer. Naaldhakken of andere scherpe hakken beschadigen de vloer en zijn daarom niet toegestaan.
  • Er worden op deze markt GEEN goodiebags uitgedeeld.