Over Glutenvrije markt Hoofddorp

Glutenvrije markt Hoofddorp

Exclusief voor onze leden vindt op 10 september weer een glutenvrije markt bij Van der Valk Schiphol in Hoofddorp plaats.

Toegang

Om de al te grote drukte van de afgelopen markten te voorkomen werken we weer met het bestellen van toegangskaartjes. Als lid kan je toegangskaartjes bestellen voor jezelf en voor je (beperkt aantal) introducés (bijvoorbeeld familie, vrienden, buren). De toegang is gratis! Voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar hoef je geef toegangskaartje te bestellen.

Lunch

Het is niet meer mogelijk om voorafgaand aan de markt lunchkaartjes te bestellen. Mocht je toch nog willen lunchen, dan kan je morgen bij de NCV-registratiebalie vragen of er een plekje is vrijgekomen. Dan wel graag gepast betalen.

Het uitgebreide, glutenvrije buffet staat ook op 10 september van 12.00 - 14.00 uur klaar, dus het wordt weer heerlijk lunchen. Met je lunchkaartjes heb je ook toegang tot de hele dag. Je hoeft dan niet apart nog toegangskaartjes te bestellen. De kosten voor de lunch bedragen €20 voor volwassenen en €10 voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Kinderen tot en met drie jaar kunnen gratis deelnemen aan de lunch.

Goodiebag van Schär

Markt scharOp vertoon van je bevestiging van aanmelding ontvang je als betalend lid bij de ingang van de markt een bonnetje waarmee je een goodiebag* in de stand van Schär kunt ophalen.

*Zolang de voorraad strekt.

Meer informatie over glutenvrij leven

Uiteraard staan onze vrijwilligers in de informatiestand en in de bakstand klaar om al je vragen over glutenvrij leven te beantwoorden. En een gespecialiseerde diëtist uit ons NCV-diëtistennetwerk is aanwezig om alle vragen over het glutenvrij dieet te beantwoorden. Je kunt onze diëtist bezoeken in de stand van de NCV op de markt.

Kinderopvang

Ook aan de kinderen is weer gedacht! Kinderen van 3 tot en met 10 jaar zijn welkom in de kinderhoek. Hier kunnen ze onbezord cakjes versieren, knutselen en spelletjes doen.

Wie staat er op de markt?

We hebben alle aanbieders die op 10 september op de markt in Hoofddorp staan op een rij gezet. Bekijk hier het overzicht.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.