Online bakworkshop bladerdeeg en vegetarische saucijzenbroodjes - GEANNULEERD

Deze workshop is geannuleerd. 
In november gaan we hem opnieuw geven. 
Hou de activiteitenkalender in de gaten voor de exacte datum.

Hoe ziet deze online bakworkshop er uit?

Tijdens de workshop ga je in je eigen keuken aan de slag met het zelf maken van bladerdeeg. Met het bladerdeeg maak je vervolgens met de Boekoeloekoe glutenvrije vegetarische hamburger-mix saucijzenbroodjes.

Dianne legt stap voor stap uit wat je moet doen en krijg je veel tips en weetjes voor het bereiden en bakken van bladerdeeg en vegetarische saucijzenbroodjes. Daarnaast is er uiteraard ook veel ruimte om vragen te stellen.

Voor de les wordt via de e-mail een link gestuurd waarmee je in de online les kunt inloggen. We gebruiken het programma Zoom.

Wat heb je nodig om een online les te volgen?

  • Een laptop of tablet met een goede internetverbinding;
  • Een goed werkende webcam.
  • Een oven
  • Diverse keukenmaterialen en ingrediënten

Organisatie: Dianne Schneiderberg
Doelgroep: Volwassenen
Email: nb.bakworkshop.dianne@glutenvrij.nl
Kosten: €3,50 per inlog (alleen leden)