Voorwaarden webwinkel

Prijzen

Prijzen zijn per stuk in euro inclusief verzendkosten binnen Nederland, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld bij het betreffende product. Voor ziekenhuizen en diëtisten die grotere hoeveelheden willen bestellen van bijvoorbeeld foldermateriaal gelden aangepaste prijzen. Neem alstublieft contact op voor de exacte voorwaarden.

Levering buiten Nederland

Mocht je een bestelling buiten Nederland willen laten bezorgen, neem dan even contact op met de ledenadministratie: ledenadministratie@glutenvrij.nl. Hier gelden andere tarieven voor.

Ledenkorting

Leden en vrienden van de NCV hebben bij veel artikelen recht op een korting. Je vindt je lidnummer op de cover van het Glutenvrij Magazine of op je ledenpas.

Aflevering bestelling

Nadat je bestelling in de webwinkel is afgerond, sturen wij de bestelling zo snel mogelijk naar je toe. Indien een onderdeel van de bestelling niet is verzonden, wordt bij de bestelling vermeld dat jouw artikel wordt nagestuurd. Als artikelen niet meer leverbaar zijn, zal het desbetreffende bedrag in mindering worden verrekend met je betaling. Digitale producten worden direct per e-mail naar je gestuurd.

Indien je vragen hebt over je bestelling, stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@glutenvrij.nl

terug naar de webwinkel