Vrijwilliger organiseren speeltuinmiddag

Wil jij ook voor kinderen een gezellige speeltuinochtend of -middag organiseren? Word dan vrijwilliger bij de NCV!

Wil jij een leuke speeltuinactiviteit organiseren?

In de regio Gelderland wordt momenteel weer een gezellige speeltuinochtend en -middag georganiseerd. Zou je dat ook in jouw regio leuk vinden en wil jij dat graag organiseren? 

Wat houdt de activiteit in?

Het is een ochtend of middag voor onze jongste leden (en hun broertjes en zusjes) tot ongeveer 12 jaar en hun ouders. Het doel van de activiteit is elkaar ontmoeten en lotgenotencontact. Terwijl de kinderen spelen kinderen de ouders informatie, ervaringen en tips uitwisselen. vaak mag eten en drinken meegenomen worden. Onderdeel van de activiteit kan zijn dat iedereen iets aan glutenvrij lekkers meeneemt, wat gedeeld kan worden. 

Help je mee?

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om deze activiteit 1 tot 4 keer per jaar in zijn of haar regio te organiseren. Want wie weet is er bij jou in de buurt een leuke speeltuin waar kinderen fijn kunnen spelen. Het is niet veel werk: leden uitnodigen (via het landelijk burau kan communicatie verzorgd worden), mail-contact voorafgaand aan de activiteit en aanwezig zijn tijdens de ochtend of middag. 

We bieden jou....

.... een waardevolle vrijwilligersfunctie, waarmee je een bijdrage levert aan het makkelijker maken van het leven van mensen met een glutenvrij dieet. Je komt terecht in een gezellige vrijwilligersorganisatie waar nog 200 andere vrijwilligers hun steentje aan bijdragen. Je hebt de mogelijkheid tot het volgen van (online) cursussen en natuurlijk word je uitgenodigd voor de jaarlijkse vrijwilligersdag.

Meer info en/of wil je dit gewoon doen?

Neem dan contact op met Marlyne Ravensbergen, vrijwilligerscoördinator van de NCV via vrijwilliger@glutenvrij.nl