Profielwerkstuk

Wil jij je profielwerkstuk (PWS) over coeliakie of het glutenvrij dieet schrijven? Dan moet je vaak een enquête uitzetten. Die plaatsen wij dan hier! Stuur een mail naar info@glutenvrij.nl.

Wat is een profielwerkstuk (PWS)

Het profielwerkstuk (PWS) is het grote werkstuk dat leerlingen schrijven in het laatste jaar op de middelbare school. Ze kiezen zelf het onderwerp. Zo kunnen ze zich verdiepen in iets dat ze écht interessant vinden.

Glutenvrij ijshoorntje

Wij zijn een projectgroep van de HAN in het 3e jaar van Voeding en diëtetiek. Voor ons project moeten wij een glutenvrij product ontwikkelen/aanpassen. De vragenlijst gaat over een ijssalon die een oplossing probeert te vinden voor een glutenvrije optie voor het hoorntje. Heel fijn als jullie deze vragenlijst zouden willen invullen!

Met vriendelijke groet,

Maaike van Megen, Jill Penders, Sabine Bruurs, Dilano Regales en Emmy Verstappen.

Direct naar de vragenlijstl

 

Profielwerkstuk over coeliakie en de kennis in de schoolkantines

Hallo!

Wat ontzettend fijn dat je bereid bent om mijn enquête in te vullen!

Ik ben Bo-Marin(15 jaar) en ik maak een profielwerkstuk over de kennis van coeliakie in schoolkantines. Daarbij kijk ik vooral naar hoe de ervaring is van leerlingen met coeliakie en welke kennis er is onder de kantinemedewerkers over coeliakie. Daarnaast hoop ik dat jullie je eigen ervaring willen delen over de keuzemogelijkheden die je in jouw schoolkantine hebt om glutenvrij te eten.

Ik hoop dat zo veel mogelijk mensen mijn vragenlijst willen invullen, zodat ik veel gegevens heb om te vergelijken.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Bo-Marin

Direct naar de vragenlijstl

Over mentale klachten bij kinderen tussen de 10-14 jaar

Hai, wij zijn Emma en Malou en wij zitten in 6vwo op het Lyceum in Oldenzaal. Wij doen ons profielwerkstuk over coeliakie en mentale gezondheid. Wij zijn namelijk benieuwd of kinderen met coeliakie (tussen de 10 en 14 jaar) vaker last hebben van mentale klachten dan kinderen zonder en zo ja, hoe we die het beste zouden kunnen helpen. Ben jij tussen de 10 en 14 jaar? Dan zouden wij het erg waarderen als jij onze enquête zou willen invullen, dat mag alleen, maar dat mag gerust ook samen met jouw ouders/verzorgers.

Alvast heel erg bedankt voor uw hulp!

Direct naar de vragenlijstl