Spoedcursus Goed op weg met coeliakie

Als je net de diagnose hebt gekregen (of je kind), dan komt er veel op je af. Je hebt er nog nooit van gehoord. Je zoekt je suf op internet. Zo veel informatie! Je probeert het te verwerken. Maar het is een enorme zoektocht.

Je bent onzeker over of je het goed genoeg doet. Ben je te streng? Of juist niet strikt genoeg? En die etiketten lezen…. je doet eigenlijk maar wat. En leunt vooral op een app die etiketten kan scannen om tot het juiste antwoord te komen.

Begin daarom met het volgen van de spoedcursus coeliakie. In 1 uur tijd leer jij de basis van je nieuwe glutenvrije leven. Precies wat je nodig hebt zo na de diagnose. In deze spoedcursus vertelt Laura, diëtist van het NCV-netwerk, je de belangrijkste dingen over coeliakie, gluten en etiketten lezen. Zodat de eerste vragen die je hebt zo na de diagnose meteen beantwoord worden.

Meld je hier aan

*ook heel geschikt voor mensen die al langer de diagnose hebben, maar eigenlijk nooit goed de basis onder de knie hebben gekregen. Of misschien na 10 jaar wel een informatie opfrisser kunnen gebruiken.