Over Glutenvrij festival

Glutenvrij festival

Hoofdsponsor NCV Glutenvrij Festival

2020_Logo_Schär_CMYK

Op 21 september 1974 vond de oprichtingsvergadering plaats van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Dus dit jaar bestaan we 50 jaar, tijd voor een feestje!

Daarom organiseren we in plaats van de jaarlijkse Nederlandse Coeliakie Dag voor het eerst een glutenvrij festival voor de leden van de NCV. Op zaterdag 25 mei toveren we het Zwitsal terrein in Apeldoorn om tot een locatie voor dit festival! We maken er een feestelijke dag van met eten, drinken, demonstraties, lezingen en entertainment. Hou onze website, nieuwsbrieven en Social Media in de gaten voor meer informatie.

Kosten

Alleen als je lid bent kan je tickets bestellen. Een ticket kost 5 euro per persoon. Parkeren is gratis. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis naar binnen en hoeven niet aangemeld te worden. Om zoveel mogelijk leden de kans te geven naar het festival te kunnen gaan, kan je als lid maximaal 5 tickets per bestellen.

Na aankoop van de tickets is annuleren niet meer mogelijk. 

Bereikbaarheid

Je kunt het Zwitsalterein bereiken door 20 minuten te lopen vanaf station Apeldoorn over de Vlijtseweg. Je kunt ook gebruik maken van een OV fiets op het station óf je neemt bus 14 naar halte 'Zwitsal'. Deze bus rijdt ieder half uur en stopt bij de entree van het Zwitsalterrein. Als je met de auto komt, kun je deze gratis parkeren op het Zwitsalterrein.

Wil je weten wat er allemaal te doen is?

Op www.ncv.nl/glutenvrij-festival vertellen we hierover meer.

Aanmelden

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Ja, ik wil inloggen

Prijzen

Ticket Prijs
Toegang NCV Glutenvrij Festival 25 mei 2024 € 5,00