Over Live bakworkshop Sint en Kerst - VOL

Live bakworkshop Sint en Kerst - VOL

Deze workshop is vol, je kunt je alleen nog aanmelden voor de reservelijst. Wanneer er iemand afvalt, dan nemen we contact met je op. 

Sinterklaastijd! Kom jij met ons een gezellige avond bakken in Leiden? We maken gevulde speculaas bonbons en taaitaai. Ter voorbereiding op de kerst gaan we aan de slag met (chocolade) rendiercakejes. 

Je gaat tijdens deze live workshop in tweetallen aan de slag. Enkele dagen voor de workshop sturen we alle deelnemers de recepten opgestuurd en die neem je op de avond zelf mee. Vooraf geven we aan welke spullen je zelf nog mee moet nemen (bijv. mixer, bewaardoos). Als je extra dieet-eisen hebt horen wij die graag ruim van tevoren, dan kunnen we ons daar zoveel mogelijk op voorbereiden.  

Deze workshop vindt plaats op het Da Vinci college in Leiden. De workshop is voor iedereen die lid is van de NCV of bakt voor een NCV-lid. Deelname aan de workshop kost €13,50 (leden), €16 (introducees) of €32 (niet-leden). Info en/of aanmelden voor de reservelijst bij Sevanne Keizer o.v.v. lidmaatschapsnummer, woonplaats en telefoonnummer via een mailtje naar zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl

Uiteraard krijg je bij aanmelding een bevestiging van ons per mail. Daarin zit ook de betaallink. Pas als we de betaling ontvangen hebben, is je inschrijving definitief.

Graag tot ziens!
Sevanne Keizer en Karen van Zuilen

  • Contactpersoon: Sevanne Keizer
  • Email: zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl
  • Type workshop:  live bakworkshop
  • Plaats: Da Vinci college te Leiden (locatie Lammenschans)
  • Kosten: €13,50 (leden), €16 (introducees) of €32 (niet-leden)
  • Aantal deelnemers: maximaal 12