Over Bakdemonstratie kaasstengels - VOL

Bakdemonstratie kaasstengels - VOL

Deze demonstratie is vol, je kunt helaas niet meer meedoen. 
Kijk op de activiteitenkalender wanneer Sevanne en Karen weer een demonstratie geven. 

Kaasstengels, heerlijk voor bij de borrel! Naar aanleiding van de proeverij op de glutenvrije markt in Hoofddorp demonstreren we op veler verzoek hoe je zelf kaasstengels kunt maken en hebben we ook leuke variaties in petto.

We demonstreren hoe je het deeg maakt zodat je kunt zien hoe het deeg er uit moet zien. Ondertussen nemen we je mee in de tips en trucs. Verder hebben we suggesties voor variaties in vorm en smaak. Dat alles terwijl je zelf lekker in je luie stoel zit.

Het recept wordt enkele dagen voor de workshop naar de deelnemers opgestuurd zodat je tijdens de workshop makkelijk mee kan lezen. Als je extra dieet-eisen hebt horen wij die graag van tevoren, dan kunnen we ons daar zoveel mogelijk op voorbereiden.  Een dag na de workshop worden de tips, trucs en variaties via de mail naar de deelnemers opgestuurd.

Deze workshop is voor iedereen die lid is van de NCV of bakt voor een NCV-lid, en voor alle regio’s. Info en/of aanmelden bij Karen van Zuilen o.v.v. lidmaatschapsnummer, woonplaats en telefoonnummer via een mailtje naar zh.leiden@glutenvrij.nl

Uiteraard krijg je bij aanmelding een bevestiging van ons per mail. Bij het basisrecept, zit een link voor de Zoom meeting, uitleg over de manier waarop wij Zoom gaan gebruiken en een beschrijving voor het maken van de verbinding.

Graag tot ziens!
Sevanne Keizer en Karen van Zuilen

Contactpersoon: Karen van Zuilen
Email: zh.leiden@glutenvrij.nl
Type workshop: Zoom meeting met demonstratie en vragenuurtje