Over Wandeling in Valkenburg

Wandeling in Valkenburg

Op zaterdag 15 oktober 2022 hebben we een sportieve wandeling gepland rondom het voor iedereen bekende Valkenburg. We gaan de natuur in, zien kastelen en genieten van mooie uitzichten.

De mooie, afwisselende wandeling is tussen de 5 en 5 ½ km lang en voert over zowel verharde als onverharde paden. Er zit een stevige klim in en dus ook een afdaling. Dat is natuurlijk niet te vermijden in ons mooie Heuvelland! Halverwege is er de mogelijkheid even te pauzeren. Neem zelf een tussendoortje mee en evt. een flesje water. We raden je aan om makkelijke (wandel)schoenen aan te trekken, die vies mogen worden. Enige fitheid is voor deze wandeling wel vereist! 

Na de wandeling genieten we samen van een lekkere kop koffie of thee met een glutenvrije brownie bij Brownies & Downies Valkenburg.

Praktische informatie en aanmelden:
Hoe laat: we starten om 13.15 uur en zijn ongeveer 2 uur aan het wandelen.
Waar: we verzamelen op parkeerplaats Berkelplein. De parkeerkosten bedragen  €1,90 per uur (dit is op alle parkeerplaatsen in Valkenburg hetzelfde tarief). We verwachten dat parkeren tot 17.00 uur ruim voldoende is.
Kosten: aan de wandeling zijn geen kosten verbonden, maar koffie/thee/brownie en andere consumpties bij B&D zijn voor eigen rekening.

Mocht zaterdag 15 oktober niet doorgaan vanwege slecht weer of andere onvoorziene omstandigheden, wijken we uit naar zaterdag 29 oktober. Hou deze datum dus ook vrij.

Heb je zin om mee te gaan? Meld je dan vóór 12 oktober aan door een mail te sturen aan  lb.secretaris@glutenvrij.nl.
Vermeld hierin met hoeveel personen je komt, je woonplaats en het telefoonnummer waarop je te bereiken bent als we je moeten afbellen ivm slecht weer.