Over Online bijeenkomst over het glutenvrij dieet - VOL

Online bijeenkomst over het glutenvrij dieet - VOL

Op maandagavond 10 oktober organiseren we een Online Forum met diëtisten die gespecialiseerd zijn in het glutenvrij dieet. Ben je lid en heb je een vraag voor deze experts? Dan is dit je kans! Van 19.30 tot 21.00 uur zitten drie diëtisten van het NCV-diëtistennetwerk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook als je geen vraag heb ben je van harte welkom!

NCV-diëtisten beantwoorden je vragen

Laura Kool, Gaby Herweijer en Hanna van Houdt, alle drie lid van ons NCV-diëtistennetwerk, zitten klaar om hun kennis en ervaring met je te delen en jouw vragen te beantwoorden.

Je kunt je vraag op twee manieren stellen:

  • In het aanmeldformulier heb je de gelegenheid om jouw vraag te stellen. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk in maximaal drie zinnen.
  • Stuur je vraag per e-mail naar info@glutenvrij.nl onder vermelding van 'Vraag Online bijeenkomst glutenvrij dieet'

Welke manier je ook kiest, we hebben je vraag graag uiterlijk 5 oktober 2022 binnen!

En dan?

We verzamelen alle vragen die we van tevoren ontvangen. We kunnen het niet garanderen, maar hopen dat ze allemaal aan bod komen! We gaan hiervoor zeker ons best doen.

Heb je zelf geen vraag? Dat is helemaal niet erg, het is niet verplicht om een vraag te stellen. Op 10 oktober staat tijdens de live bijeenkomst de Q&A  (vraag en antwoorden) open waar eventueel nog vragen gesteld kunnen worden.

Als je bent aangemeld, ontvang je uiterlijk 24 uur van tevoren de Zoom-link naar het Online Dietisten Forum. Houd je mailbox (en spambox) goed in de gaten.

Hopelijk tot 10 oktober online!