Over Bakworkshop sodabrood, carrot cupcakes en kaasstengels

Bakworkshop sodabrood, carrot cupcakes en kaasstengels

Rond deze tijd is de herfst in aantocht. We maken tijdens de live workshop kruidige carrot cupcakes, een lekker gevuld sodabrood en kaasstengels voor bij de borrel op een herfstige middag. Sodabrood wordt niet met gist gebakken, maar met baking soda. Daarom hoeft het niet te rijzen. We geven het sodabrood een lekkere vulling mee om hem extra smaakvol te maken en we doen suggesties voor variaties op de recepten.

Hoe ziet de workshop eruit?
Je gaat tijdens deze live bakworkshop in tweetallen aan de slag. De recepten worden enkele dagen voor de workshop naar de deelnemers opgestuurd en die neem je mee. Vooraf geven we aan welke spullen je zelf nog mee moet nemen (bijv. bakvorm, mixer, bewaardoos). Als je extra dieet-eisen hebt horen wij die graag van tevoren, dan kunnen we ons daar zoveel mogelijk op voorbereiden.

Deze workshop is voor iedereen die lid is van de NCV of bakt voor een NCV-lid, en voor alle regio’s. Deelname kost €13,50 voor leden, €16 euro voor introducees en €32 voor niet-leden. De kosten voor deelname dienen vooraf te worden betaald.

Info en/of aanmelden bij Sevanne Keizer o.v.v. lidmaatschapsnummer en woonplaats via een mailtje naar zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl
Uiteraard krijg je bij aanmelding een bevestiging van ons per mail met daarin ook de betaalgegevens.

Graag tot ziens!
Sevanne Keizer en Karen van Zuilen

Maximum aantal plaatsen is 12. Dus wees er snel bij. Vol is vol.

Wil je meedoen?
Stuur voor 17 september een mail naar zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl

Vermeld hierin:
- de datum van de workshop
- je naam
- je lidnummer (staat op de ledenpas)
- je mobiele telefoonnummer
- eventuele dieet-eisen

Prijzen:
€13,50 voor leden
€16,00 voor introducees
€32,00 voor niet-leden
Betaling dient vooraf te geschieden. Verdere uitleg staat in de bevestigingsmail.