Over Online demonstratie Gevulde koeken

Online demonstratie Gevulde koeken

Mmm, zo’n lekker gevulde koek met een zachte vulling van amandelspijs en met een knapperig randje. Een lekkere traktatie voor bij de thee of koffie op kerst.
Tijdens deze demonstratie laten we je zien hoe je de koeken maakt, geven we je suggesties voor variaties en leggen we uit hoe je suikervrij spijs kunt maken (in het deeg zit wel suiker). De demonstratie met alle tips & trucs en variaties volg je vanuit je luie stoel.

Het recept wordt enkele dagen voor de demonstratie naar de deelnemers opgestuurd zodat je tijdens de demonstratie makkelijk mee kan lezen.Als je extra dieet-eisen hebt horen wij die graag van tevoren, dan kunnen we ons daar zoveel mogelijk op voorbereiden. Een dag na de workshop worden de tips, trucs en variaties via de mail naar de deelnemers opgestuurd.

Deze demonstratie is voor iedereen die lid is van de NCV of bakt voor een NCV-lid, en voor alle regio’s. Info en/of aanmelden bij Sevanne Keizer o.v.v. lidmaatschapsnummer en woonplaats via een mailtje naar zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl
Uiteraard krijg je bij aanmelding een bevestiging van ons per mail. Bij het basisrecept, zit een link voor de Zoom meeting, uitleg over de manier waarop wij Zoom gaan gebruiken en een beschrijving voor hetmaken van de verbinding.

Graag tot ziens!
Sevanne Keizer en Karen van Zuilen

Contactpersoon: Sevanne Keizer
Email: zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl
Type workshop: Zoom meeting met demonstratie en vragenuurtje

Wil je meedoen?
Stuur voor 2 december een mail naar zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl

Vermeld hierin:
- de datum van de demonstratie
- je naam
- je lidnummer (staat op de ledenpas)
- je mobiele telefoonnummer