Over Online bakdemonstratie Appeltaart

Online bakdemonstratie Appeltaart

Kies je voor een traditionele appeltaart of maak je er eentje met een twist! Tijdens deze workshop laten we je zien hoe je het deeg voor de appeltaart maakt en geven tips en variaties voor jouw huisgemaakte glutenvrije appeltaart.   

Wij geven een demonstratie van het maken van het basisdeeg zodat je kan zien hoe het deeg er uit ziet. We geven je tips en trucs en suggesties voor variaties terwijl je zelf lekker in je luie stoel zit.

Het recept wordt enkele dagen voor de workshop naar de deelnemers opgestuurd zodat je tijdens de workshop makkelijk mee kan lezen. Als je extra dieet-eisen hebt horen wij die graag van tevoren, dan kunnen we ons daar zoveel mogelijk op voorbereiden.  Een dag na de workshop worden de tips, trucs en variaties via de mail naar de deelnemers opgestuurd.

Deze workshop is voor iedereen die lid is van de NCV of bakt voor een NCV-lid, en voor alle regio’s. Info en/of aanmelden bij Sevanne Keizer o.v.v. lidmaatschapsnummer, woonplaats en telefoonnummer via een mailtje naar zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl

Uiteraard krijg je bij aanmelding een bevestiging van ons per mail. Bij het basisrecept, zit een link voor de Zoom meeting, uitleg over de manier waarop wij Zoom gaan gebruiken en een beschrijving voor het maken van de verbinding.

Graag tot ziens!
Sevanne Keizer en Karen van Zuilen