Over Online demonstratie scones bakken

Online demonstratie scones bakken

Deze workshop is voor iedereen die lid is van de NCV of bakt voor een NCV-lid, en voor alle regio’s. Info en/of aanmelden bij Sevanne Keizer o.v.v. lidmaatschapsnummer en woonplaats via een mailtje naar zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl

Tijdens deze workshop laten we je zien hoe je scones maakt. Dit basisrecept wordt enkele dagen voor de workshop naar de deelnemers opgestuurd zodat je tijdens de workshop makkelijk mee kan lezen. Als je extra dieet-eisen hebt horen wij die graag van tevoren, dan kunnen we ons daar zoveel mogelijk op voorbereiden.
Wij geven een demonstratie van het maken van het deeg zodat je kan zien hoe het deeg er uit ziet. We geven je tips en trucs zoals de meelsamenstelling en suggesties voor variaties. Een dag na de workshop worden de tips, trucs en variaties via de mail naar de deelnemers opgestuurd.
Uiteraard krijg je bij aanmelding een bevestiging van ons per mail. Bij het basisrecept, dat enkele dagen voor de workshop per e-mail naar de deelnemers opgestuurd wordt, zit een link voor de Zoom meeting, uitleg over de manier waarop wij Zoom gaan gebruiken en een beschrijving voor het maken van de verbinding.
Graag tot ziens!
Sevanne Keizer en Karen van Zuilen
• Contactpersoon: Sevanne Keizer
• Email: zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl
• Type workshop: Zoom meeting met demonstratie en vragenuurtje

Wil je meedoen?
Stuur voor 21 oktober een mail naar zh.bakworkshop.sevanne@glutenvrij.nl

Vermeld hierin:

- de datum van de workshop
- je naam
- je lidnummer (staat op de ledenpas)
- je mobiele telefoonnummer