Over Online demonstratie glutenvrije broodjes bakken

Online demonstratie glutenvrije broodjes bakken

Tijdens deze workshop geven we een demonstratie van het maken van deeg voor broodjes zodat je kan zien hoe dat er uit ziet. Dit doen we aan de hand van een basisrecept we enkele dagen voor de workshop opsturen naar de deelnemers, zodat je tijdens de workshop makkelijk mee kan lezen (zelf bakken doe je pas later).

Daarna maken we enkele broodjes en kan iedereen hierover vragen stellen. Vervolgens behandelen we allerlei tips en trucs, geven we ideeën voor verschillende types broodjes en geven we desgewenst suggesties voor meerdere dieet-eisen. Uiteraard schenken we ook aandacht aan gezonde broodjes en verschillende soorten meel.

Bij het basisrecept dat enkele dagen voor de workshop per e-mail opgestuurd wordt zit ook een link voor de Zoom-meeting en een beschrijving voor het maken van de verbinding.

Mocht je nog wil oefenen met het inloggen bij een Zoom-meeting dan horen we graag of we een extra sessie hiervoor in kunnen plannen. Heb je de workshop gevolgd dan wordt na afloop het recept met uitwerking, tips en trucs via de mail opgestuurd.

Graag tot ziens!

Wil je meedoen?
Stuur een mail naar zh.leiden@glutenvrij.nl
Vermeld hierin:
- datum en onderwerp van deze workshop
- je naam
- je lidnummer (staat op de ledenpas)
- je mailadres

Wat heb je nodig om een online les te volgen?
●  Een laptop of tablet met een goede internetverbinding
●  Een goed werkende webcam
●  Een afdruk van het recept
●  De ingrediënten waarover je vragen zou willen stellen

Organisatie: Sevanne Keizer & Karen van Zuilen
Doelgroep: NCV-leden (landelijk)
Plaats: Zoom-meeting
E-mail Karen: zh.leiden@glutenvrij.nl
Kosten: Gratis