ZOOMende vrijwilliger voor online bijeenkomsten

Heeft Zoom geen geheimen voor jou? Vind je het leuk om achter de schermen van onze online bijeenkomsten te helpen? Ben je een beetje flexibel en stressbestendig? Dan hebben wij een leuke functie voor jou!

Met regelmaat organiseren we voor onze leden online bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten vinden plaats in Zoom. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om ons hierbij achter de schermen te helpen.

Wie zoeken we?

  • Je hebt grote kennis van en ervaring met het werken in Zoom;
  • Je bent bekend met het indelen van deelnemers in breakout rooms;
  • Je bent een beetje flexibel en stressbestendig, omdat je bij techniek altijd met onverwachte dingen te maken krijgt.

Wat ga je doen?

  • Je bent dé technische host achter de schermen van onze online bijeenkomsten;
  • Je zorgt ervoor dat de bijeenkomst op tijd begint en je laat de deelnemers binnen;
  • Tijdens een aantal bijeenkomsten werken we met breakout rooms. Jij deelt mensen op basis van hun voorkeur bij de juiste breakout room in.

Tijdsinvestering

Eens in de 2-3 maanden zet je je een avond (wisselende avonden in de week) in om deelnemers een interessante en leerzame avond te bezorgen.

Je hoeft nergens naartoe, deze online bijeenkomsten kun je vanuit je eigen huis begeleiden.

Wat we bieden

Een toffe ervaring door mee te werken aan onze online bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden heel erg gewaardeerd door onze leden. Daarnaast komt je terecht in een gezellige vrijwilligersorganisatie.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie? Of wil je deze leuke klus doen? Neem dan contact op met Marlyne Ravensbergen, vrijwilligerscoördinator van de NCV, bereikbaar via vrijwilliger@glutenvrij.nl