Je bent van harte welkom als lid van de NCV!

Meld jezelf aan als je zelf coeliakie hebt of om een andere reden glutenvrij moet eten of meld je kind aan als je kind glutenvrij moet eten.

Na de online aanmelding als lid, kun je direct inloggen op het ledengedeelte van de website en heb je dus toegang tot de exclusieve informatie voor leden. Binnen 2 weken ontvang je van ons een informatiepakket met je ledenpas, het laatste nummer van Glutenvrij Magazine en uitgebreide informatie over coeliakie en een glutenvrij leven.

Alsjeblieft: een heerlijk glutenvrij welkomstpakket

Als nieuw lid bieden wij je graag een uitgebreid welkomstpakket aan met minimaal 10 glutenvrije producten. Zo kun je kennismaken met de diverse producten die in Nederland verkrijgbaar zijn. Het welkomstpakket is mogelijk gemaakt in samenwerking met leveranciers en producenten van glutenvrije producten.

Woon je in het buitenland? 

Ook dan kan je lid worden van de NCV. Neem hiervoor even contact op met de ledenadministratie: ledenadministratie@glutenvrij.nl

Tip: check de polis van je zorgverzekering

Voor slechts € 30,- per jaar (bij automatische incasso) profiteer je als lid van NCV van vele voordelen. Veel zorgverzekeraars vergoeden in de aanvullende verekering het lidmaatschap van een patiëntenorganisatie eenmalig of jaarlijks. Check je polis om te zien of dit ook voor jou geldt in 2021.