Zalen |
Chicago (begane grond) |
Brussel (3e verdieping) |
Washington (3e verdieping) |
Singapore (3e verdieping) |
Tijdstip |
|
|
|
|
10.30 - 11.15 uur |
Glutenvrij op vakantie, natuurlijk kan dat. Maar hoe pak ik dat aan? Met veel handige tips. |
Let op het etiket; over ingrediënten, wetgeving, keurmerken en logo's |
Heeft tarwe toekomst voor mensen met coeliakie? |
Vol vertrouwen glutenvrij uit eten. |
|
Coeliactive, jongerenafdeling NCV |
Chris Mak, diëtist Nederlandse Coeliakie Vereniging |
René Smulders, onderzoeker plantenveredeling aan de Wageningen University & Research (WUR) |
Gaby Herweijer, diëtist NCV-diëtistennetwerk en Roos Baars, accountmanager horeca NCV |
11.30 - 12.15 uur |
Komen er nieuwe behandelingen voor coeliakie? |
Ontwikkelingen in etikettering van kruisbesmetting |
Eerste hulp bij coeliakie |
Coeliakie accepteren: hoe doe je dat? |
|
Gerd Bouma, mdl-arts Amsterdam UMC |
Marjan van Ravenhorst, Allergenen Consultancy |
Mirjam Holleman en Joyce Rust, NCV-leden |
Bianca Hermans, eetgedragtherapeut, mental coach en diëtist NCV-diëtistennetwerk |
12.15 - 13.00 uur |
PAUZE |
PAUZE |
PAUZE |
PAUZE |
13.00 - 13.45 uur |
Hoe realiseert de NCV haar dromen? (ALV) |
Coeliakie, waarom heb ik dat en wat kunnen we daar aan doen? |
Slimme budgettips voor het glutenvrij dieet. |
Glutenvrij brood, daar zit wat in. Maar wat? |
|
Bestuur van de NCV |
Frits Koning, immunoloog LUMC |
Wendeline van den Nagel, NCV-lid |
Laura Kool, diëtist NCV-diëtistennetwerk |
14.00 - 14.15 |
Uitreiking NCV-Stimuleringsprijs |
|
|
|
14.15 - 15.15 uur |
Medisch forum, voor al je vragen aan onze artsen en onderzoekers |
|
|
|