Feestelijke activiteiten

Behalve het glutenvrije festival organiseren wij samen met onze vrijwilligers nog meer activiteiten, verschijnt er drie keer een verjaardagsnieuwsbrief en is het derde nummer van GM een special over 50 jaar NCV.

De NCV bestaat 50 jaar. Daarom hebben onze bakinstructrices allerlei feestelijke workshops gepland.

Fototaart bakworkshop - 21 april

Bij een jubileum hoort taart. Daarom gaan we zondag 21 april om 10.30 online met 100 mensen tegelijk een feestelijke fototaart bakken. Iedereen bakt in haar of zijn eigen keuken. Doe je mee?

Aanmelden kan via de activiteitenkalender op www.ncv.nl/activiteitenkalender.

Petit fours bakdemonstratie - 14 mei

Op dinsdag 14 mei geven Karen en Sevanne een online demonstratie feestelijke petit fours. Wil jij ook leren hoe je deze kleine gebakjes zelf kunt maken, doe dan mee met deze demo. 

Aanmelden kan via de activiteitenkalender op www.ncv.nl/activiteitenkalender.

Amandel-perentaart bakworkshop – 28 mei

Op dinsdag 28 mei geeft Dianne een online bakworkshop feestelijke amandel-perentaart. Je bakt dan in je eigen keuken deze luxe taart terwijl Dianne alles via een Zoom verbinding uitlegt.

CYE Summer Camp

Voor degenen die niet bekend zijn met het CYE Summer Camp: dit is een glutenvrij kamp voor 18-30-jarige coeliakien uit heel Europa. Het wordt elk jaar in een ander Europees land gehouden en dit jaar organiseert Coeliactive, onze jongerenvereniging, het kamp in Rotterdam. Speciaal omdat de NCV dit jaar 50 jaar bestaat!

Lees meer over het zomerkamp

Maak je eigen chocoladetaart

Heb je geen tijd om aan deze workshops of demonstratie deel te nemen, of heb je geen oven, maar wil je toch een lekkere taart maken? Maak dan deze feestelijke no-bake chocoladetaart in je koelkast. Bekijk hier het recept van de chocoladetaart.