Online bakworkshop bladerdeeg en amandelstaaf maken - VOL

Deze workshop is VOL je kunt helaas niet meer meedoen.

Hoe ziet deze online bakworkshop er uit?

Tijdens de workshop ga je in je eigen keuken aan de slag met het maken van een snel bladerdeeg.  Met het bladerdeeg maak je vervolgens een amandelstaaf. 

Dianne legt stap voor stap uit wat je moet doen en krijg je veel tips en weetjes voor het bereiden en bakken van bladerdeeg en een amandelstaaf. Daarnaast is er uiteraard ook veel ruimte om vragen te stellen.

Voor de les wordt via de e-mail een link gestuurd waarmee je in de online les kunt inloggen. We gebruiken het programma Zoom.

Wat heb je nodig om een online les te volgen?

  • Een laptop of tablet met een goede internetverbinding;
  • Een goed werkende webcam.

Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven. 

Organisatie: Dianne Schneiderberg
Email: nb.bakworkshop.dianne@glutenvrij.nl
Kosten: €5 per inlog (alleen leden)