Over Online bakdemonstratie Quiche

Online bakdemonstratie Quiche

Wegens succes op herhaling: de quiche! Met dit recept kun je eindeloos variëren. Voor een borrelhapje of lekkere avondmaaltijd. Met vlees, vis of vegetarisch. Voor elk wat wils.

Wij geven een demonstratie van het maken van het basisdeeg zodat je kan zien hoe het deeg er uit ziet. We geven je tips en trucs en suggesties voor verschillende vullingen terwijl je zelf lekker in je luie stoel zit.

Het recept wordt enkele dagen voor de workshop naar de deelnemers opgestuurd zodat je tijdens de workshop makkelijk mee kan lezen. Als je extra dieet-eisen hebt horen wij die graag van tevoren, dan kunnen we ons daar zoveel mogelijk op voorbereiden.  Een dag na de workshop worden de tips, trucs en variaties via de mail naar de deelnemers opgestuurd.

Deze workshop is voor iedereen die lid is van de NCV of bakt voor een NCV-lid, en voor alle regio’s. Info en/of aanmelden bij Karen van Zuilen o.v.v. lidmaatschapsnummer, woonplaats en telefoonnummer via een mailtje naar zh.leiden@glutenvrij.nl

Uiteraard krijg je bij aanmelding een bevestiging van ons per mail. Bij het basisrecept, zit een link voor de Zoom meeting, uitleg over de manier waarop wij Zoom gaan gebruiken en een beschrijving voor het maken van de verbinding.

Graag tot ziens!
Sevanne Keizer en Karen van Zuilen

  • Contactpersoon: Karen van Zuilen
  • Email:               zh.leiden@glutenvrij.nl
  • Type workshop:  Zoom meeting met demonstratie en vragenuurtje

Wil je meedoen?
Stuur voor 6 februarieen mail naar zh.leiden@glutenvrij.nl

Vermeld hierin: 
- de datum van de workshop
- je naam
- je lidnummer (staat op de ledenpas)
- je mobiele telefoonnummer